ملت ايران به رغم همه تهديدها و تحريم همچنان افتخارآفريني ميكند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از همدان، محسني اژهاي در جمع راهپيمايي كنندگان مراسم يوم الله 22 بهمن در همدان، حضور ايران بر قله عزت و شرف و افتخار را مديون جانفشانيها و ايثار شهيدان، مجاهدان و علما دانست و گفت: صبر و استقامت مردم ايران باعث زمين گير شدن دشمن شده است.
وزير اطلاعات، استقلال ايران را بينظير توصيف كرد و افزود: آزادي موجود در كشور ما براي رسيدن به سعادت و كمال است و هر قيد و بندي كه از رسيدن انسان به سوي كمال جلوگيري كند، ضد استقلال است.
وي به تلاش دشمن در طول سي سال گذشته در جهت سرنگوني نظام اشاره و تصريح كرد: به رغم اين همه تهديد و تحريم و صدور قطعنامه، ملت ايران همچنان به پيشرفت، توسعه و افتخارآفريني در همه زمينهها از جمله؛ فناوري هستهاي، نانو، فضا و پزشكي ادامه ميدهد و تا رسيدن به قلههاي پيشرفت و افتخار از هيچ گونه تلاش و كوششي دريغ نميكند.
محسني اژهاي در ادامه سخنان خود، همدان را استاني بزرگ و كهن معرفي كرد و حضور باشكوه مردم استان در راهپيمايي 22 بهمن را تجديد ميثاق دوباره با امام و آرمانهاي بلند انقلاب دانست.
لازم به ذكر است، مردم همدان با حضور چشمگير و با سر دادن شعارهاي مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسرايئل، انزجار خود را از استكبار جهاني و لابي صهيونيسم نشان دادند./انتهاي پيام/