حجت الاسلام ايماني در اولين خطبه خود در شيراز ياد شهيد دستغيب را گرامي داشت
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شيراز، حجت الاسلام اسدالله ايماني امام جمعه شيراز و نماينده ولي فقيه در استان فارس، در خطبههاي نماز جمعه امروز با تقدير از ائمه جمعه قبل در شيراز اظهار داشت: ياد شهيد آيت الله دستغيب، معلم اخلاق و مهذب نفس و مرحوم آيت الله رباني را گرامي مي داريم.
نماينده ولي فقيه در استان فارس ادامه داد: آيت الله حائري، از امام جمعه مكرم و نماينده ولي فقيه در استان فارس كه مدت 27 توانستند سر انديشههاي خود را در معرض انديشههاي گوناگون قرار دهند، تشكر ميكنم.
ايماني اذعان داشت: شيراز مهد تمدن و نگين درخشان كشور با مردمي مقدس و با اخلاق است و زماين كه مقام عظماي ولايت اينچنين از اين مردم تقدير مينمايند زبان بنده در مدح اين مردم الكن ميباشد.
خطيب نماز جمعه شيراز افزود: اميدوارم بتوانم مسئوليت خود را به نحو احسنت اجرا كنم؛ چرا كه من نيازمند خيرخواهي از تمامي اقشار در هر موقعيتي بخصوص روحانيت عظيم و شخص آيت الله حائري مي باشم.
وي خاطرنشان كرد:امامت جمعه جايگاه ائمه و پيشوايان ديني است و مقام آن مربوط به جانشينان پيامبر ميباشد؛ لذا امام جمعه در ايراد خطابه به عنوان جانشين ولي مسلمين ايراد خطابه دارد.
امام جمعه شيراز عنوان كرد: اينجاب به عنوان امين مسلمين در فارس هستم و فعاليتها و مسئوليتهاي بنده در دفاع از مقام ولاي ولايت و حفظ حرمت آن در سطح استان ميباشد.
ايماني در ادامه گفت: مسائل مربوط به سياستهايي كه در دوران خدمت بنده مورد توجه است در خطبههاي آينده عرض مينمايم. /انتهاي پيام/