نيروهاي امدادي و پزشكي تا بهبود وضعيت زلزله‌زدگان در آذربايجان حضور دارند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۲۶۲۱

نيروهاي امدادي و پزشكي تا بهبود وضعيت زلزله‌زدگان در آذربايجان حضور دارند

سازمان هلال احمر اعلام كرد: نيروهاي امدادي و پزشكي استان‌هاي مختلف تا بهبود كامل زلزله‌زدگان در آذربايجان حضور دارند.
درخشان در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: تا كنون نيروهاي امدادي و پزشكي از استان‌هاي مختلف در آذربايجان شرقي و مناطق اهر، ورزقان و هريس حضور داشتند و اين نيروها تا بهبود كامل زلزله‌زدگان در آذربايجان شرقي خواهند ماند.

مدير روابط عمومي سازمان جمعيت هلال‌احمر با اشاره به جايگزيني نيروهاي امدادي در مناطق زلزله‌زده از استان‌هاي مختلف كشور گفت: تا كنون 6703 نفر در مناطق زلزله‌زده از سوي نيروهاي سازمان هلال احمر ويزيت پزشكي شده و سه مورد نيز از خدمات پرستاري بهره گرفته اند.
 
وي افزود: وضعيت زلزله‌زدگان رو به بهبود است و تا كنون از سوي سازمان هلال احمر 103 هزار و 844 نفر در مناطق اهر، ورزقان و هريس در 25 هزار و 961 دستگاه چادر اسكان يافته اند.

درخشان گفت: همچنين تا كنون 1836 بسته غذايي در اين مناطق توزيع شده است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار