کد خبر:۲۰۴۵۳۶
رئیس ستاد اقامه نماز در اختتامیه اجلاس نماز كرمانشاه:
نماز انسان ساز است/ تفسير قرآن و نهجالبلاغه را جدي بگيريد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور گفت: به تفسير و تفهيم قرآن و احاديث و كتاب نهجالبلاغه بپردازيد نگذاريد پشيماني به عمل آيد كه چرا قرآن را جدي نگرفتيم قرآن و نهجالبلاغه را از مهجوريت در آوريد.
به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو»محسن قرائتي امروز در اختتامیه اجلاس سراسری نماز در کرمانشاه بیان داشت: همانا نماز انسان را از فحشا و منكر باز ميدارد چراکه نماز انسان ساز است.
وی افزود:تعليم و تربيت زماني درست راه ميافتد كه نماز درست در جامعه ادا شود در نماز آزادي است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور در ادامه گفت: بايد به ضرورت امام جماعت در مدارس و همهي اصناف توجه كنيم مسئله نماز را نبايد پيچيده كنيم كه در آن بمانيم حواسمان باشد كه عظمت در خدا گرايي است براي خوش آمد مردم عملي انجام ندهيد كه فلله عزتاً جميعاً.
قرائتی ادامه داد: به تفسير و تفهيم قرآن و احاديث و كتاب نهجالبلاغه بپردازيد نگذاريد پشيماني به عمل آيد كه چرا قرآن را جدي نگرفتيم قرآن و نهجالبلاغه را از مهجوريت در آوريد.
وي گفت: در مسائل سياسي وارد نشويد به فرمودهي آقا توجه كنيد مقام های دنیایی ماندگار نیستند و دائما در حال عوض شودن هستند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: برخوردها مهم است كارها را اگر نميتوانيد به ديگران بسپاريد چرا كه اگر درست آن را به جا نياوردي به فرموده قرآن خيانت در حق خدا و پيغمبر و مومنين كردهايد.
قرائتی بيان كرد: كارها را به كاردان بسپاريد در عملي وارد نشويد مگر اينكه خبره شده باشيد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰