ضرورت تشکیل کمیته‌های هم‌اندیشی اساتید و دانشجویان برای احیای امربه‌معروف در دانشگاه پیام‌نور فارس
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۶۴۳۰
رئیس دانشگاه پیام‌نور فارس اعلام کرد:

ضرورت تشکیل کمیته‌های هم‌اندیشی اساتید و دانشجویان برای احیای امربه‌معروف در دانشگاه پیام‌نور فارس

رئیس دانشگاه پیام‌نور فارس گفت: اگرچه دانشگاه پیام نور از نظر فرهنگی، سالمترین فضای آموزشی را دارد، اما با تشکیل کمیته‌های هم اندیشی اساتید و دانشجویان می‌توان برای احیا و ارتقای امر به معروف در محیط این دانشگاه تلاش بیشتری کرد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، سعید مظلومیان امروز در کارگروه امر به معروف و نهی از منکر و کمیته حجاب و عفاف دانشگاه پیام نور فارس با اشاره به اهمیت موضوع امر به معروف و نهی از منکر بیان داشت: سلامت جامعه به انجام فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر ارتباط دارد.
 
وی اضافه کرد: احیای امر به معروف و نهی از منکر موجب بقای اسلام و انسانیت خواهد شد، اما ترک این فریضه مهم نیز موجب خسران و زیان فراوان برای بشریت است.
 
رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس گفت: اجرای برنامه های مرتبط با امر به معروف و نهی از منکر یک وظیفه شرعی و قانونی است که باید با تدوین راهکارهای مناسب این فریضه مهم، شاهد نتایج عملی و کاربردی آن در جامعه خصوصا در محیط دانشگاه باشیم.
 
اقدامات عملی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر ضروری است
 
مظلومیان با بیان اینکه توجه به امر مهم عفاف و حجاب، از نتایج احیای امر به معروف و نهی از منکر است، تصریح کرد: اگر چه دانشگاه پیام نور از نظر فرهنگی، سالم ترین فضای آموزشی را دارد، اما با تشکیل کمیته های هم اندیشی اساتید و دانشجویان می توان برای احیا و ارتقای امر به معروف در محیط این دانشگاه تلاش بیشتری کرد.
 
وی گفت: در حوزه امر به معروف و نهی از منکر باید به جای شعار و فعالیت های نمایشی به دنبال اقدامات عملی و ملموس باشیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار