اجرای بیش از 30 برنامه متنوع فرهنگی و ورزشی در هفته دفاع مقدس
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۶۵۹۲
مسئول بسیج دانشجویی استان زنجان خبر داد:

اجرای بیش از 30 برنامه متنوع فرهنگی و ورزشی در هفته دفاع مقدس

مسئول بسیج دانشجویی استان زنجان گفت: در طول هفته دفاع مقدس، بیش از 30 برنامه متنوع و کاربردی فرهنگی - ورزشی به اجرا در خواهد آمد.
عباس بابایی در گفت وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، در طول هفته دفاع مقدس، بیش از 30 برنامه متنوع و کاربردی فرهنگی - ورزشی به اجرا در خواهد آمد.
 
بابایی با اعلام این خبر ابراز کرد: از جمله مهم ترین اقدامات این ناحیه، فضاسازی و آماده سازی کلیه حوزه ها و پایگاه های بسیج دانشجویی در طول هفته دفاع مقدس می باشد.
 
وی در ادامه خاطرنشان کرد: تا پایان هفته دفاع مقدس در 7 دانشگاه سطح استان اقدام به برپایی نمایشگاه عکس جاودانه ها و نیز شب شعر خواهد شد که لازم به ذکر است همه ساله دانشجویان از این قسمت برنامه ها استقبال چشمگیری می کنند.
 
این مقام مسئول از اجرای همایش «گرامیداشت هفته دفاع مقدس» سخن به میان آورد و افزود: در روز 4 مهرماه حوزه امام صادق(ع) اقدام به برپایی همایشی با حضور سخنران برجسته کشوری، دکتر مبینی و سردار کرمی،فرمانده سپاه پاسداران انصارالمهدی در محل دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان خواهد کرد.
 
همچنین بابایی مهم ترین برنامه این هفته گرامی را، تجدید دیدار با خانواده های معظم شهدا دانست و تآکید کرد: همواره ناحیه بسیج دانشجویی استان زنجان، در نظر دارد مناسبت های مذهبی و فرهنگی از جمله هفته دفاع مقدس را بهانه کرده و دیداری با خانواده های عزیز شهدا تازه کند، چرا که تکریم و زنده کردن یاد خانواده های شهدا کمتر از زنده کردن نام خود شهدا نیست.
 
لازم به ذکر است مدیریت فرهنگی بسیج دانشجویی استان زنجان، اقدام به تهیه ویژه نامه شهدای دانشجوی زنجانی کرده است.
 
در هفته دفاع مقدس اهتمام خاصی به مباحث ورزشی شده است که برگزاری مسابقه جام دفاع مقدس، مسابقات تیراندازی و طناب کشی و نیز مسابقات ورزشی ویژه خواهران از جمله آن اقدامات می باشد.
 
گفتنی است ساخت خانه برای خانواده سیل زده ماهنشانی در روستای علم کندی و نیز کمک به بسیج سازندگی استان در راستای خانه سازی برای زلزله زدگان تبریز از جمله دیگر اقدامات بسیج دانشجویی در هفته دفاع مقدس می باشد.
 
مسئول بسیج دانشجویی استان زنجان همچنین از برگزاری شب خاطره در دانشگاه زنجان خبر داد و گفت: حسن خطام برنامه های فرهنگی و ورزشی ذکر شده، غبارروبی و تجدیدپیمان با شهدا در روز 6 مهرماه خواهد بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار