شهید نصراللهی در نزد پیش مرگان کرد، خوش درخشید
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۰۷۳۶۹
یک رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس:

شهید نصراللهی در نزد پیش مرگان کرد، خوش درخشید

یک رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس گفت: تصویر شهید نصراللهی در ذهن من همراه با نفس مطمئنه حک شده است، وقتی از او خواستم که به جبهه غرب بیاید با تمام مشغله‌ای که داشت پذیرفت و در نزد مردم بانه و پیش مرگان کرد، خوش درخشید.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قزوین، سردار ایزدی عصر امروز در یادواره شهدای غرب و شمال غرب کشور که با محوریت شهید قاسم نصراللهی، فرمانده سپاه بانه در هشت سال دفاع مقدس در سالن شهدای گمنام دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد، تصریح کرد: شهیدان شعله های منوری بودند که راه درست را شناختند و با صلابت آن را طی کردند و به فرموده مقام معظم رهبری اجر جهاد خویش را با شهادت گرفتند.
 
وی افزود: از لحظات زیبای شهادت رزمندگان، قطعات زیبا و ماندگاری در ذهن دارم که در این مراسم قسمت هایی از خاطرات را برایتان بازگو می کنم.
 
این رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس بیان داشت: محمد بروجردی، یکی از شهدایی است که از لحظات پیش از شهادتش خاطره دارم، او قبل از شهادتش در قرارگاه حمزه سید الشهدا به من گفت، اگر من شهید شدم صبر کن، ما به وجود او بسیار نیازمند بودیم و من بارها به او گفته بودم که اگر رعایت نکنی و شهید شوی ما بدون تو نمی توانیم، کاری انجام دهیم. فردای آن روز که بین من و محمد این صحبت ها رد و بدل شد، او به مقام شهادت رسید، هنگامی که بر سر پیکر او رسیدم چشمان زیبایش به آسمان دوخته شده بود و عطر دل انگیزی در فضا به مشام می رسید.
 
ایزدی ادامه داد: یوسفی و ولی نژاد دو فرمانده لشگر عاشورا بودند که به شهادت رسیدند، یوسفی قبل از شهادتش به ولی نژاد می گوید که من دیشب خواب دیدم که در بهشت قدم می زنم در بهشت چند نفر مشغول ساختن یک کاخ مجلل بودند وقتی از آنها سوال کردم که این کاخ را برای که می سازید، گفتند این برای مهدی باکری است، وقتی این خواب را برای مهدی باکری تعریف کرده بودند آهی کشیده بود و گفته بود، اگر این بسیجی ها بگذارند؛ فرصتی نگذشت که خبر دادند مهدی باکری به شهادت رسیده است.
 
وی شهید روح الامین را یکی از شهدای کردستان معرفی و بیان کرد: این شهید، در تمامی عملیات های کردستان شرکت می کرد و پیوسته در خط مقدم جبهه بود و شهادت خود را پیش بینی کرده بود و به دوستانش گفته بود، این آخرین عملیاتی است که من در آن شرکت می کنم و در عملیات والفجر 9 با گلوله توپ به شهادت رسید.
 
این رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران طبق فرموده امام خمینی (ره) انقلاب ارزش ها و در امتداد عاشوراست، رزمندگان ما هم مانند یاران امام حسین (ع) وارد نبرد با دشمنان شدند و به شهادت رسیدند.

ایزدی ادامه داد: بنده و شهید نصراللهی در دانشکده مخابرات با هم آشنا شدیم و شهید نصراللهی حقیقتا یک انسان بهشتی بود.
 
وی در خصوص شهید قاسم نصراللهی، فرمانده سپاه بانه بیان داشت: در زمان طاغوت که اختناق بسیار بود شهید نصراللهی در مبارزات پیشقدم بود، در مسجد دانشکده پیش نماز می ایستاد و در فعالیت های سیاسی و اجتماعی در راس بود؛ زمانی که گروه کوهنوردی را در دانشکده راه اندازی کردیم با شعرهای فارسی و آذری خود به دوستانش روحیه می داد.
 
این رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس ادامه داد: نصراللهی در زمان طاغوت در ارتش سرباز و از امکانات ارتش استفاده و اعلامیه ها را در پادگان توزیع می کرد و اینچنین با رژیم طاغوت در مبارزه بود.
 
ایزدی گفت: تصویر قاسم در ذهن من بسیار شفاف همراه با نفس مطمئنه حک شده است، چشمان بسیار جذاب و مهربانی داشت و وقتی از او خواستم که به جبهه غرب بیاید با تمام مشغله ای که داشت پذیرفت و در نزد مردم بانه و پیش مرگان کُرد، خوش درخشید.
 
وی ادامه داد: ما افتخار داریم که خونمان با خون شهدای کرد در آمیخته است و پیش مرگان کرد برای ما یادآور مهاجرین بودند که به یاری رزمندگان شتافتند و شجره ای از شهدای طیبه را ایجاد کردند که برکات آن در کردستان و جهان اسلام دیده می شود.
 
این رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس شهید نصراللهی و قادرخانزاده را از انصار انقلاب اسلامی ایران معرفی کرد و بیان داشت: اینان مشعل هایی بودند که به دیگران فیض می رساندند و سر ماندگاریشان در اذهان و تاریخ صداقت آنهاست.
 
ایزدی، ادامه داد: در تاریخ همیشه قاسم نصر اللهی و دیگر شهدا زنده و نزد پروردگارشان روزی خواهند خورد.
 
وی افزود: اگر می خواهید انقلاب را بشناسید باید ببینید که آن انقلاب چه کسانی را تربیت کرده است. قزوین شهری است که دارای شهدای با افتخار بسیاری بوده است که شهید محمد علی رجایی، عباس بابایی و نصراللهی نمونه هایی از آن بزرگواران هستند.
 
این رزمنده دوران هشت سال دفاع مقدس نقش مردم کردستان را در پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی ویژه دانست و گفت: مردم کردستان صداقت خود را در طبق اخلاص گذاشتند و به خاطر صداقت است که اکنون این انقلاب به کشورهای اسلامی و حتی غیر اسلامی نیز نفوذ کرده است.
 
ایزدی خاطرنشان کرد: طبق فرمایش امام خمینی (ره) که فرمودند، این انقلاب به انقلاب حضرت مهدی (عج) متصل خواهد شد، پس ما هم باید به عنوان سربازان انقلاب با خودسازی و پیاده سازی صداقت در اعمال و رفتارمان همچون شهدا زمینه را برای ظهور امام عصر (عج) مهیا سازیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار