مهندس طاهري: سال 88 سال عزم ملي براي آموزش پيشگيري از اعتياد است
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، مهندس طاهري صبح امروز در مراسم افتتاح خط ملي مشاوره اعتياد با اعلام اين مطلب اظهار داشت: ستاد مبارزه با مواد مخدر در جمع بندي سياست هاي جهاني در مقابله با اعتياد به اين نتيجه رسيده است كه قطعي ارتباط بين مردم و حوزه پيشگيري وجود دارد.
جانشين ستاد مبارزه با مواد مخدر در ادامه با اشاره به انجام امور مطالعاتي مختلف در اين زمينه تصريح كرد: با همكاري سازمان بهزيستي تصميم گرفتيم يك خط ملي مشاوره اعتياد در كشور راه اندازي كنيم.
وي در ادامه گفت: اين طرح در قالب شماره 09628 از امروز آماده ارائه خدمات مشاوره و پيشگيري از اعتياد به مردم كشور است و در آينده نزديك به صورت سراسري در تمام استان ها به ارائه خدمات خواهد پرداخت.
طاهري خاطرنشان كرد: در امر مبارزه با مواد مخدر، سازمان بهزيستي از جمله سازمان هايي است كه نقش بسزايي در مبارزه با اعتياد داشته و اين طرح با همكاري ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان بهزيستي به بهره برداري رسيده است./انتهاي پيام/