جمهوری اسلامی ایران امروز الگوی بشریت آزاد در مبارزه با استعماراست
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۱۰۱۹۲
رئیس دانشگاه آزاد سوادکوه:

جمهوری اسلامی ایران امروز الگوی بشریت آزاد در مبارزه با استعماراست

رئیس دانشگاه آزاد سواد کوه گفت: جمهوری اسلامی ایران امروزه الگوی بشریت آزاد و حق‌طلب دنیا در مبارزه با استعمار است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، احمدی روز گذشته در تجمع اعتراض آمیز دانشگاه دانشگاه آزاد سوادکوه با اشاره به نقش و تأثیر فوق‌العاده بالای آموزه‌های اسلامی به عنوان تنها راه سعادت دنیوی و اخروی بشر در تعالی انسان‌ها گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی در منطقه دنیای معاصر با مفهوم اسلام ناب محمدی (ص) آشنا شد و امروزه با مدیریت‌های خردمندانه ولی امر مسلمین جهان همه چالش‌ها، تهدیدات و بحران‌هایی که استکبار جهانی علیه این نظام مقدس جمهوری اسلامی طراحی و اجرا می‌کند، به فرصت‌های مفید تبدیل شده است.

رئیس دانشگاه آزاد سوادکوه با بیان اینکه موج بیداری اسلامی هر روز بیش از پیش افکار عمومی و اذهان مردم حقیقت جو و آزاده دنیا را جلا می‌دهد، افزود: جمهوری اسلامی ایران امروزه الگوی بشریت آزاد و حق‌طلب دنیا در مبارزه با استعمار است.

وی گفت: زیاده‌خواهان و بدخواهان بشریت از صدر اسلام تاکنون هر آنچه توانسته‌اند در راه آموزه‌های انسان‌ساز و متعالی اسلام مانع تراشیده و سد ایجاد کرده‌اند، اما خواست خداوند چیز دیگری است و بر اساس نصایح قرآن کریم همواره حق بر باطل پیروز بوده است.

احمدی افزود: اهانت به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص) و دیگر مقدسات اسلام در همین راستا صورت می‌گیرد، اما آنچه واقعیت دارد، این است که این قبیل اعمال نشانه عجز، ناتوانی و درماندگی استکبار و صهیونیسم است.

وی با اشاره به اینکه دشمنان اسلام هیچ‌گاه دست از مبارزه و دشمنی با اسلام برنداشته و نمی‌دارند، ادامه داد: اگر مسلمانان فکر کنند که دشمنان اسلام دست از دشمنی برداشته‌اند، این خیال خامی است و باعث عقب ماندگی خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد سوادکوه ادامه داد: همان طور که دشمنان روزی از تبلیغات رسانه‌ای منفی بر ضد پیامبر (ص) استفاده می‌کردند، متوسل به جنگ نظامی می‌شدند و از تصمیمات ظالمانه و خصمانه علیه اسلام استفاده می‌کردند، امروز هم با استفاده از ابزارهای جنگ نرم دست از مقابله با اسلام و ریشه‌های مستحکم اسلام در قلوب مسلمانان جهان دست برنداشته‌اند.

احمدی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: هدف اصلی دشمن نابودی پرچم اسلام، مسجد، محراب، اذان و نماز است و آنان با اصل اسلام مشکل دارند.

وی مشکلات و مسائل هسته‌ای را بهانه‌ نشأت گرفته از عدم توانایی دشمنان در مقابل عظمت اسلام دانست و ابراز داشت: دشمنان از اصل اسلام می‌ترسند و به همین خاطر تا حدی مقاومت می‌کند به امید این که روزی مسلمان‌ها بگویند ما کاری به اسلام و رسول‌الله نداریم.

رئیس دانشگاه آزاد سوادکوه گفت: استکبار جهانی باید در این آرزو بمیرد و آن را با خود به گور ببرد.

وی در پایان همچنین با اشاره به جنجال رسانه‌ها و سردمداران غربی پیرامون پیشرفت‌های چشم‌گیر ایران در مسائل هسته‌ای اذعان داشت: مسأله هسته‌ای بهانه است، مسأله بمب داشتن نیست، مسأله‌ای که دشمنان از آن می‌ترسند، اصل اسلام است و اگر آنها می‌خواهند اصل اسلام نباشد، به دلیلی ترسی است که از گسترش اسلام دنیای استکبار را فراگرفته است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار