تدوين طرحي در نيروي انتظامي براي مقابله با فروشندگان مدارك تحصيلي
سردار رادان صبح امروز در حاشيه همايش پيشگيري از وقوع جرم در گفت وگو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب گفت: اين نوع جرايم هم اكنون در جامعه در سطح پاييني است اما با توجه به روند رو به رشد اين جرايم، طرحي در نيروي انتظامي براي برخورد با شرکت هايي که اقدام به جعل مدارک تحصيلي مي کنند در حال تدوين است.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي در ادامه با اشاره به اين مطلب كه اين نوع جرايم وابسته به امنيت ملي كشور است، گفت: چنانچه موسسه اي از سوي وزارت علوم و مراكز آموزشي عالي به نيروي انتظامي معرفي شوند اين نيرو با عوامل اين نوع شركت ها و موسسات برخورد قاطع و قانوني خواهد كرد.
رادان در ادامه گفت: براي برخورد با اين نوع جرايم تعامل خوبي بين نيروي انتظامي و قوه قضائيه وجود دارد و اميدواريم كه اين نوع جرايم همچنان در سطح پاييني در جامعه وجود داشته باشد./انتهاي پيام/