کد خبر:۲۱۰۴۷۷
مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشگاه یزد برگزار شد
مراسمی معارفه دانشجویان ورودی جدید دانشگاه یزد دیشب به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، مراسمی معارفهدانشجویان ورودی جدید دانشگاه یزد شب گذشته به همت بسیج دانشجویی و با حضور 100 نفر از دانشجویان در دانشگاه یزد برگزار شد.
داوودی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه یزد در این مراسم با اشاره به گذشت سه دهه از انقلاب و تغییر تدریجی مدیران نظام که سابقه حضور و مدیریت انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی را داشته اند، اشاره داشت: در این برهه حساس از انقلاب نقش و وظیفه همه دلسوزان نظام اسلامی تربیت کادر هم طراز انقلاب اسلامی و تربیت انقلابی نسل جوان در حال ورود به عرصه مدیریت کشور است که در این زمینه نقش محوری بسیج دانشجویی غیر قابل انکار است.
وی بیان کرد: با توجه به دوبعدی و فراتشکلی بودن بسیج در تمام ابعاد باید بر ورود نظام مند فرمایشات مقام معظم رهبری و حضرت امام به بدنه و فعالی تهای بسیج دانشجویی توجه داشت و مطالبه گری از مسئولان را از وظایف جاری بسیج دانشجویی بدانیم.
داوودی تصریح کرد: تفكر بسیجی تركیبی از ایمان عمیق، تلاش مخلصانه، هوشیاری در شناخت دشمن، گذشت و ایثار در برابر دوست، ایستادگی و مقاومت شجاعانه است که باید با تمام وجود در این راه قدم برداشت.
در پایان این مراسم نیز هر یک از مسئولان کانون های بسیج دانشجویی دانشگاه یزد با معرفی خود، برنامه های خود را ارائه کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.