انقلاب اسلامی ایران دلیل اهانت به اسلام و مسلمین است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زنجان، محسن افشارچی پیش از ظهر امروز در جمع دانشجویان معترض به فیلم موهن بیان داشت: همواره از صدر اسلام تا کنون توهین به مقدسات اسلامی مشاهده شده است، ولی از پس از انقلاب اسلامی این تهاجمات چندین برابر شده است.
این مقام مسئول توهین به پیامبر اکرم(ص) را توهین به کل انبیاء، اوصیاء و مسلمانان دانست و تصریح کرد: مسلمانان آگاه باشند که دشمنان اسلام به این توهینات وقیحانه بسنده نخواهد کرد و دست به اقدامات و حملات سایبری، فرهنگی و اخلاقی خواهند زد که البته هماکنون نیز در این عرصه فعالیت دارند.
وی در عین حال اهانت به رسول خدا(ص) را حمله به همه خوبیها دانست و یادآور شد: پیامیر اکرم(ص) نماد خوبی، مهربانی، آزادگی و بخشش بود و اهانت به وی همه این صفات زیبا را زیر سوال برد.
در ادامه این مراسم، قطعنامهای به شرح زیر قرائت شد:
«حادثه اهانت به قرآن و امام هادی (ع) و ساحت مقدس پیامبر عظیم الشان(ص) با همه تلخی، در دل خود حامل بشارتی بزرگ است، خورشید پر فروغ قرآن روز به روز بلندتر و درخشنده تر خواهد شد و بر تارک دلها تابناکتر.
در ادامه این قطعنامه آمده است: امروز هر صبح بر ایمان موقعیتی جدید است و فریاد جهان اسلام بیش از پیش در آفاق طنین انداخته، پس ما را مقرر است در این تجمع، محکوم نامهای بخوانیم و کاخی بلند بسازیم که بنای آن تا همیشه افراشته گردد و ارشاد و شور پرآوازه در آن تعبیه کرده آید، اما شگفتا که چهره زمانه دگرگون شده و پشت سرش، روی گردیده است و سر از مراتب خود عقب افتاده و فردی فراتر فرمان صادر می کند و فردی فروترکار شکنی، پس هر کسی بر طینت خویش می تند.
این قطعنامه در ادامه تاکید کرده است: اما ای پیامبر بر فراز همت تو نیست جای و آنقدر عمیقی که از جزئیترین کارت میشود قوانین استخراج کرد و آینده به چشم انداز افق اسلام لبخند می زند، پس اگر به مقدسات توهین می شود دلیلش این است که اسلام در حال شکوفایی مغز و روان است و فتح قله های جهان و اسلام ستیزی به اسلام پذیری تبدیل شده که چشم ها را به خیرگی می کشاند و هندسه فعالیتهای ضداسلامی از هر زاویه ای که ترسیم می شود، تندیس نفاق می آفریند و آزادی بیان به این معنا نیست که به اعتقاد، مقدسات و جهان بینی یک مکتب توهین شود، بلکه هدف از آزادی بیان، ابراز عقیده است نه توهین و تخریب.
در قسمت دیگری از این قطعنامه آورده شده است: آزادی مطلق محال است و انسان مطابق میل خود آزاد نیست و باید حقانیت اثبات شود که از توطئهگری و فریبکاری بدور است و خداوندگار اعلی در قرآن کریم می فرماید: «به خاطر اینکه مردم را از راه خدا منحرف کرده اید، آثار شوم آنرا در دنیا خواهید چشید و در آخرت هم برای شما عذابی بزرگ خواهد بود بطور مسلم شما نسبت به آنچه که انجام می داده اید مورد پرسش قرار خواهید گرفت»؛ باری درمان این درد به چه ممکن شود و چاره ی این کار به چه نوع میسر گردد؟ آیا همانند کریمان نکوشیدند تا به مراد برسند؟ یا آن که تسلیم موارد سرنوشت ها شوند، بنابراین به گزین راه مقابله با جاهلان، سیره معصومین-علیهم السلام- است که در آن جاده تکوین، فقط دلهای سرشار از نور بصیرت، چاشنی معرفت مینوشند.