کد خبر:۲۱۵۶۷۲
پیام آیتالله باقر شیرازی به جشنواره ملی «شیراز، سومین حرم اهل بیت(ع)»
آیتالله سیدمحمد باقر شیرازی در پیامی به نخستین جشنواره ملی «شیراز سومین حرم اهل بیت(ع)» اعلام کرد: باید تمام علما و مسئولان با برنامهریزی دقیق در تحقق سومین حرم اهل بیت بودن شیراز سعی کنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، در پیام آیت الله سید محمد باقر شیرازی به نخستین جشنواره «شیراز سومین حرکم اهل بیت(ع)» آمده است: در طول تاریخ با وجود تلاشهای مذبوحانه در محو آثار دین مبین اسلام و مکتب و امامان و پیشوایان آن به عنوان رهبران راستین مکتب اهل بیت، روز به روز شاهد عشق و علاقه روزافزون ایرانیان به این امامان و حتی امامزادگان بودهایم
در این پیام با اشاره به اینکه باید تمام علما و مسئولان با برنامهریزی دقیق سعی در تحقق سومین حرم اهل بیت بودن شیراز کنند تا این شهر تنها مسمای سومین حرم اهل بیت(ع) نباشد، تصریح شده است: مهمتر از نامگذاری شیراز به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع)، پایبند بودن به ملزومات و رعایت شئون مرتبط با این عنوان از هر لحاظ است.
این مرجع تقلید در پیام خود وجود ذیجود حضرت ثامنالحجج و برادران وابستگان آن حضرت که همگی سبب نورانی شدن این مرز و بوم شدهاند، افتخاری بس عظیم برای ایرانیان ذکر کرد و تصریح کرده است: آنچه سبب افتخار و مباهات بیشتر شیراز شده نامگذاری این شهر به عنوان سومین حرم اهل(ع) توسط مقام معظم رهبری به سبب در برداشتن شخصیت کمنظیری مانند حضرت احمدبن موسی(ع) است که مانند نگینی بر پیشانی این شهر تلألو دارد.
در این پیام خاطرنشان شده اسـت: شهر شیراز با در برداشتن مرقد منور حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) و سایر امامزادگان، پرورش عالمانی پرآوازه نظیر میرزای شیرازی و ملاصدرا و شخصیتهایی مانند حافظ و سعدی از قدیمالایام شهره عام و خاص بوده و نام پر آوازه آن با القابی نظیر دارالعلم و دارالایمان بر سر زبانها بوده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰