کد خبر:۲۱۹۲۰۵

پرونده ۲۰۰ بدهکار کلان بانکی بررسی می شود

پورمختار گفت: در حال حاضر در کمیسیون اصل نود پرونده 200 بدهکار کلان بانکی در حال رسیدگی است.
پرونده ۲۰۰ بدهکار کلان بانکی بررسی می شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمدعلی پورمختار درباره تشکیل کارگروه‌های مختلف در کمیسیون اصل نودم ، با بیان اینکه زمینه تشکیل این کارگروه‌ها به دو ماه پیش بر‌می‌گردد، گفت: حدود دو ماه پیش در کارگروه‌های کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس و در بررسی پرونده‌ها به این نتیجه رسیدیم که برخی کمیته‌ها نیاز به تغییر و اصلاح داشت و روز گذشته (‌ یکشنبه 19 آذر ماه) در هیات رئیسه کمیسیون تشکیل این کارگروه‌ها به تصویب رسید و در دستور کار قرار گرفت.


نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه دسته‌بندی کارگروه‌ها در همین هفته انجام می‌شود، افزود: کارگروه‌های تشکیل شده بین کمیته‌های فعلی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی تقسیم می‌شوند و مقرر شده است تا کمیته‌ها مسئولیت این کارگروه‌ها را به اعضای غیر ثابت کمیسیون که در سایر کمیسیون‌ها عضو هستند بدهند.


وی با بیان اینکه اعطا مسئولیت کارگروه‌ها به اعضا غیر ثابت با هدف فعال‌تر کردن این افراد در کمیسیون اصل نودم قانون اساسی صورت می‌گیرد، تصریح کرد: تشکیل کارگروه‌ها معرفی شده در زمینه پیشبرد اهداف کمیسیون و با هدف رسیدگی سریع‌تر به پرونده‌ها انجام گرفته است که گزارش نتیجه نهایی درباره مسئولیت کارگروه‌ها و نحوه توزیع‌ آنها هفته آینده مشخص می‌شود.


این نماینده مردم در مجلس نهم درباره پرونده نحوه هزینه‌کرد تسهیلات کلان دریافتی از بانک‌ها یادآور شد: در این حوزه دو دسته پرونده در دست بررسی داریم که بخشی مربوط به پرونده‌های بدهکاران کلان بانکی است که بدهی‌های سنگینی دارند و بخش دیگر مربوط به بدهکاران خرد است.


به گزارش خانه ملت رئیس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس نهم، با بیان اینکه بدهکاران عمده بانکی 50 تا 100 میلیارد تومان و بیشتر از آن به بانک‌ها بدهکار هستند، گفت: در زمینه بدهکاران کلان بانکی 200 پرونده در این کمیسیون در دست بررسی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار