آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۷۹۱۸

قیمت نفت کمی افزایش یافت

قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار آسیا که سرمایه‌گذاران ثبات آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی را مثبت ارزیابی کردند، افزایش یافت.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار آسیا که سرمایه‌گذاران ثبات آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی را ارزیابی کردند، افزایش یافت، اما با توجه به احتمال عدم اختلال در جریان نفت، نزدیک به پایین‌ترین سطح چند هفته اخیر باقی ماند.

 

بهای معاملات آتی نفت برنت با ۸۵ سنت معادل ۱.۳ درصد افزایش، به ۶۷ دلار و ۹۹ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۸۷ سنت معادل ۱.۴ درصد افزایش، به ۶۵ دلار و ۲۴ سنت در هر بشکه رسید.

 

نفت برنت، روز سه‌شنبه، به پایین‌ترین قیمت خود از ۱۰ ژوئن و نفت خام آمریکا به پایین‌ترین قیمت خود از پنجم ژوئن رسید و هر دو شاخص به سطح پیش از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران بازگشتند.

 

تحلیلگران بانک جی‌پی مورگان در یادداشتی برای مشتریان خود نوشتند: قیمت‌های جهانی انرژی پس از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی در حال ملایم شدن است. دلیل اصلی برای استراتژیست‌های نفتی ما همچنان مبتنی بر عوامل بنیادی است که نشان دهنده عرضه کافی نفت در جهان است.

 

سرمایه‌گذاران منتظر انتشار داده‌های دولت آمریکا در مورد ذخایر داخلی نفت خام و سوخت در روز چهارشنبه هستند.

 

بر اساس گزارش رویترز، منابع بازار با استناد به آمار مؤسسه امریکن پترولیوم در روز سه‌شنبه گفتند که داده‌های صنعتی نشان می‌دهد ذخایر نفت خام آمریکا در هفته منتهی به ۲۰ ژوئن، به میزان ۴.۲۳ میلیون بشکه کاهش یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار