برگزاري نشست هم انديشي «اصلاح الگوي مصرف» در بسيج دانشجويي كهگيلويه و بويراحمد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۲۸۱۹

برگزاري نشست هم انديشي «اصلاح الگوي مصرف» در بسيج دانشجويي كهگيلويه و بويراحمد

اولين نشست هم انديشي «اصلاح الگوي مصرف» درسال 88 امروز، 18 فروردين ماه در بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان كهگيلويه و بويراحمد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، در اين نشست ابعاد مختلف اين نامگذاري از سوي مقام معظم رهبري و نيز راهكارهاي اجرايي شدن اين مهم در مصارف گوناگون با حضور مسئول و كاركنان بسيج دانشجويي بررسي شد.

محمد نصيري زاده، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي استان در اين نشست با تاكيد بر اهميت ترويج اين مباحث در گروه هاي مختلف اجتماعي اظهار داشت: هدف از فرهنگ سازي در بسيج دانشجويي اين است كه اين موارد به خانواده ها و جامعه نيز راه پيدا مي كند.

وي با بيان اينكه اين موضوع از سوي رهبر جهان اسلام و با تيزبيني و حكمت خاصي مطرح شده است،‌ خواستار پيگيري جدي اين موضوع شد.

لازم به ذكر است، در اين نشست ضمن تاكيد بر اصلاح فردي به عنوان اولين گام در اصلاح الگوي مصرف، اصلاح شيوه هاي استفاده از وقت، انرژي هاي مختلف، كاغذ و منابع مالي، به عنوان مهمترين موارد در اصلاح الگوي مصرف عنوان و در مورد راهكارهاي اجراي اين طرح، بحث و تبادل نظر شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار