به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، نعمت الله ترکی اظهار داشت: این طرح با هدف حذف واسطه تولید کننده و فروشنده و همچنین امکان عرضه گوشت گرم گوسفند و گوساله از تولید به مصرف، توسط یکی از مراکز کشتار دام در تهران اجرا می شود.
وی افزود:در این طرح هر کیلو گوشت گوساله نر باقیمت 18500 و گوشت بره با قیمت 21000 تومان از فردا در این مرکز عرضه می شود.
مجید عزیزیان، مجری این طرح در این باره گفت: در این مرکز گوشت گوساله و گوسفند وآلایش خوراکی دام کشتار شده را به قیمت خرید از تولیدکنندگان به فروشندگان گوشت عرضه می کنیم و خریداران و عرضه کنندگان گوشت در سطح استان تهران می توانند با ارائه سفارش میزان و نوع گوشت، ظرف 48 ساعت محصول خود را دریافت کنند.
وی با اشاره به اینکه قیمت خرید و فروش گوشت هر هفته بر اساس قیمت کارشناسی ان عرضه خواهد شد،گفت: هدف اصلی از اجرای این طرح حذف واسطه بین خریدار و فروشنده بوده و به علاوه دامداران وفروشندگان گوشت در سطح تهران، عموم مردم نیز میتوانند همه روزه از ساعت 8 لغایت 14 برای ثبت سفارش با این مرکز تماس بگیرند.