کد خبر:۲۳۱۱۲۰
نیمه دوم ماه دوم 92؛
دوازدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران برگزار می شود
دوازدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران به همت انجمن علمی شنوایی شناسی ایران از 10 تا 12 اردیبهشت 92 در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار می شود.

به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، محسن احدی دبیر اجرایی دوازدهمین کنگره شنوایی شناسی ایران با بیان این خبر اظهار داشت: این کنگره با هدف تبادل دانش روز دنیا و انتقال تجربیات متخصصان و اندیشمندان علوم شنوایی شناسی در سطح بین المللی در کنار همکاران، استادان و پژوهشگران داخلی برگزار می شود.
وی محورهای مورد بحث در این کنگره را اختلالات پردازش شنوایی، اختلالات تعادلی، مسائل مربوط به ادراک گفتار، موسیقی و پردازش گفتار، ارتباط بین کم شنوایی و رشد شناخت و زبان، برنامه های کشف و مداخله به موقع کم شنوایی، برنامه های توانبخشی و بازتوانی شنوایی، پیشرفت ها و تکنولوژی سمعک ، کاشت های شنوایی، وزوز گوش، آسیب های ژنتیکی سیستم شنوایی و اخلاق حرفه ای برشمرد.
احدی گروه های شرکت کننده در این کنگره 3 روزه را متخصصان شنوایی شناسی، مغز و اعصاب، گوش و حلق و بینی، بیماری های کودکان، گفتار درمانی، مدیریت توانبخشی، پزشکان عمومی، کاردرمانی، مشاوره توانبخشی، سلامت سالمندی و پرستاری توانبخشی بیان کرد و افزود : کنگره امسال دارای 16 و نیم امتیاز باز آموزی است که نسبت به سال های پیش از بالاترین امتیاز بازآموزی برخوردار است .
دبیر انجمن علمی شنوایی شناسی ایران همچنین خاطر نشان کرد: در حاشیه برگزاری این کنگره، دومین جشنواره علمی پژوهشی دانشجویی انجمن علمی شنوایی شناسی ایران نیزبه منظور ارج نهادن به فعالیت های علمی پژوهشی دانشجویان و حمایت از این قشر فعال علمی کشور و در 5 حوزه ابداع و نوآوری، طرح های پژوهشی پایان یافته، پایان نامه های پژوهشی ، مقاله های معتبر خارجی و انتشار کتاب برگزار می شود و در هرحوزه یک برگزیده معرفی خواهد شد.
آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره 25 اسفندماه جاری است و علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت اینترنتی www.aud2013.com مراجعه کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.