کد خبر:۲۳۱۲۶۱
مدیرعامل شرکت ملی نفت:

ایران برای بازگشت شرکت‌های نفتی اروپا به نفت شرط گذاشت

مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: ورود شرکت‌های اروپایی به صنعت نفت ایران را تنها در صورت سرمایه‌گذاری می‌پذیریم و این شرط ما جریمه همراهی ...
ایران برای بازگشت شرکت‌های نفتی اروپا به نفت شرط گذاشت

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، احمد قلعه‌بانی با بیان اینکه به دنبال راه‌اندازی بورس نفت هستیم، تا کشورمان در قیمت‌گذاری نفت و فرآورده‌های نفتی بتواند لااقل به عنوان یک مرجع در منطقه مطرح شود، گفت: تصور می‌کنم با گسترش بورس انرژی می‌توان شرایطی را تجربه کرد که بورس نفت نقش خاص خود و بورس انرژی نیز نقش خاص خودش را در اقتصاد بازی کند.

 

وی اضافه کرد: ما آمادگی داریم که فرآورده‌های نفتی را به بورس انرژی عرضه کنیم، چنانکه بارها نفت کوره به این بورس عرضه شده است و آمادگی آن را داریم که برای گسترش بورس انرژی در فاز اول شاخه‌‌ای از بورس نفت را راه‌اندازی کنیم.

 

مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: همان طور که پالایشگاه‌ها و بخش خصوصی خارجی نفت ایران را می‌خرند، بخش خصوصی داخلی نیز می‌تواند در خرید و فروش نفت ایران فعال شود و شرایط برای بخش خصوصی داخلی و خارجی یکسان است.

 

وی با بیان اینکه ما باید ضمانت‌نامه از بخش خصوصی بگیریم و بانک‌ها باید از ضمانت‌نامه‌ها حمایت کنند، اظهار داشت: ضمانت‌نامه‌ها طبق قیمت و مقدار نفتی که بخش خصوصی می‌تواند صادر کند، مشخص می‌کنیم که باید از سوی بانک‌ها ارائه شود و ما نمی‌توانیم از لحاظ قانونی رقم ضمانت‌نامه‌ها را پایین‌تر بیاوریم.

 

قلعه‌بانی در ادامه با بیان اینکه هنوز درخواست رسمی درباره تمایل شرکت‌های اروپایی به حضور مجدد در صنعت نفت ایران به ما نرسیده است، گفت: ورود شرکت‌های اروپایی را تنها در صورت سرمایه‌گذاری به صنعت نفت ایران می‌پذیریم و این شرط ما در واقع جریمه همراهی آنها با تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان است.

 

به تازگی اخباری در رسانه‌ها درباره تمایل شرکت‌های نفتی توتال فرانسه و انی ایتالیا به بازگشت به صنعت نفت ایران منتشر شده است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار