علی تقی زاده در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: جشنواره تئاتر دانشگاهی امسال به دلیل حذف بودجه های منطقه ای در دو مرحله برگزار شد؛ مرحله اول این جشنواره در 17 شهرستان برپا و نتایج آن اعلام شده است.
وی افزود: جدول برنامه نهایی در حال تدوین است و اختتامیه شانزدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی 21 اردیبهشت در تئاتر شهر تهران برگزار می شود.
دبیر شانزدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی درباره نحوه تمرین دانشجویان گفت: ما امکانات خاصی در اختیار دانشجویان قرار نمی دهیم، اما عموماً در کارهایی که از سوی هیات داوران پذیرفته می شود، معرفی نامه ای به دانشجویان ارائه می دهیم که بتوانند از محیط های دانشگاهی برای تمرین استفاده کنند.
تقی زاده ادامه داد: در تئاتر دانشجویی به علت پویایی و جسارتی که به دنبال خود دارد، سعی می کنیم تا جایی که ممکن است خطوط قرمز رعایت شود و از این خط قرمزها عبور نکنیم؛ در این جشنواره نه قشرگرایی داریم و نه مربوط به عده خاصی است، بلکه تئاتر دانشگاهی ویژه همه دانشجویان است و از هر تفکر منطقی که بتواند در بالا بردن این جشنواره موثر باشد، استفاده می کنیم.
وی خاطرنشان کرد: پذیرای کارهایی که در تفکرات جمهوری اسلامی قدم می گذارد، هستیم، اما متاسفانه همین قشر از دانشجویان در زمینه تئاتر دانشگاهی کم کار هستند و سهل انگارانه وارد کار می شوند که لزوماً به خاطر تکنیک است.
دبیر شانزدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی اضافه کرد: اگر تا کنون ارزش های انقلاب کمتر در جشنواره تئاتر دانشگاهی بروز داده شده، به دلیل سهل انگار بودن دانشجویان مذهبی است که از تکنیک غافل می شوند.
تقی زاده گفت: اولویت کاری تئاتر دانشگاهی که در فراخوان هم اعلام می شود، ژانرهایی در خصوص ارزش های انقلاب است که در اولویت قرار می گیرد.
وی درباره بودجه شانزدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی گفت: امسال به دلیل کاهش بودجه، جشنواره منطقه ای حذف شد و ما فقط توانستیم 30 درصد از برنامه هایی را که داشتیم، اجرایی کنیم؛ همچنین جوایز نفرات برتر کاهش چشمگیری داشته که ما به دلیل کاهش جوایز نقدی، اجرای عمومی و معرفی به جشنواره های بین المللی را به جوایز امسال اضافه کردیم.
اونوقتا که جشنواره دانشجويي نبود ديديم چه کرديد..
حالا که خودتون داريد پيشبيني هم ميکنيد که از زرد و قرمز ممکنه عبور کنيد..خدا به خير کنه!