آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۱۱۰۷
افتخاری در گفت‌و‌گو با «خبرگزاری دانشجو»:

نامه نمایندگان به شورای نگهبان جهت تشکر بود

نماینده مجلس از مفاد نامه ارسالی نمایندگان به شورای نگهبان خبر داد.
نامه نمایندگان به شورای نگهبان جهت تشکر بود

لاله افتخاری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره نامه جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به شورای نگهبان گفت: نامه فوق از سوی اکثریت نمایندگان تنظیم و امضاء شده بود.

 

 افتخاری ادامه داد: در این نامه از شورای نگهبان در جهت عمل به قانون در بررسی تأیید صلاحیت‌ها تشکر شده بود.

 

 وی درباره احتمال ورود رهبری به روند تأیید صلاحیت‌ها نیز اظهار داشت: رهبری اخیراً و در گذشته همواره فرموده‌اند که در آمدن و یا نیامدن اشخاص ورود نخواهند کرد مگر آنکه چیزی را خود صلاح بدانند که آن هم از دایره حدس و احتمالات ما خارج است اما آنچه که ما می‌دانیم این است که همواره قرارشان مبنی بر عدم دخالت بوده است.

 

دیروز در خبر‌ها از نامه 150 نماینده مجلس به شورای نگهبان صحبت شده بود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار