به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، حمید سجادی پس از پایان جلسه سند راهبردی فوتبال عنوان کرد: اینگونه جلسات باعث قوام و جدیت بهتری در فوتبال میشود و این مسائل در گذشته هم وجود داشته اما هماکنون با جدیت بهتری دنبال میشود و تمام رشتههای مختلف نگاهشان به فوتبال است و بحث جنسیت مطرح نیست و اگر فوتبال ما ضربه ببیند تاوان بدی خواهیم داشت.
وی ادامه داد: اگر برنامه و راهبردی وجود نداشته باشد متاسفانه این ظرفیت به تهدید تبدیل خواهد شد و امکان دافعه فوتبال وجود دارد که جای جاذبهاش را بگیرد به همین دلیل باید برنامهریزیهای خوبی در این زمینه انجام دهد تا این رشته را زنده نگه داریم.
معاون وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: فدراسیونها برنامههای 4_ 5 ساله داشتهاند که در دو سال اخیر این موضوع تمدید شده است و 35 فدراسیون برنامه محوری دارند که آنها را دنبال میکنند و برنامههایی را در نظر دارند که اهدافشان محقق شود و اگر جایی هم با اهداف هم کاری نداشت به سراغ موانع اجرایی میروند.
سجادی یادآور شد: داشتن چنین تفکری ضروری است البته قبلا هم این موضوع وجود داشته است اما باید با قوام بیشتری به آن پرداخته شود. بودجه پرداخته شده به این مسئله هم بد نیست و اقدامات خوبی برای شروع کار صورت گرفته است و نیاز به حمایت مادی و معنوی وجود دارد و باید در این زمینه همه دست به دست هم دهیم.
وی در مورد اینکه آیا این موضوع در فدراسیون فوتبال عملی خواهد شد، خاطرنشان کرد: جایگاه این موضوع مدنظر قرار گرفته شده است و ضمانت اجرایی او نیز تدوین شده اما در مورد اجرایی شدن آن باید مسئولان فدراسیون درباره آن صحبت کنند.
معاون وزارت ورزش و جوانان درباره سفرش به آلمان که همراه عباسی صورت گرفته بود تاکید کرد: ما در نشست وزرای ورزش جهان شرکت کردیم که در کنار وزرا افراد دیگری هم حضور داشتند که مسئولیتهایی در پستهای بینالمللی داشتند و حدود 600 نفر از 170 کشور در این جلسه بودند که حدود 45 وزیر در آن شرکت میکردند.
وی در ادامه افزود: این نشست در 3 محور برگزار شد که از 6 ماه گذشته سه کارگروه در آن پیشنهاد شده بود و مرکل، نخست وزیر آلمان در این مراسم سخنرانی کرد زیرا ورزش این کشور زیرنظر وزارت کشور است و در مجموع مراسم خوبی بود و کمیته تربیت بدنی 18 کشور را در خود میبیند که ورزش ایران نایب رئیس این کمیته است. ما در سه سال پیش به این موضوع نایل شدیم و نشست وزرا از 20 سال گذشته آغاز شده اما زمان خاصی برای برگزاری آن وجود ندارد و این پنجمین نشست است.
سجادی با اشاره به سه محور این نشست گفت: در این نشست سه محور مورد ارزیابی قرار گرفت که لازمه ورزش جهان است و در یک ماه آینده به کشورها ابلاغ خواهد شد که یک موضوع این بود که سرمایهگذاری در ورزش و جایگاه پول مشخص شود، یکی دیگر از مسائل این بود که ورزش حق مسلم همه اقشار جامعه است و موضوع سوم که از همه مهمتر بود ورزش پاک بود که به دور از تبانی و زد و بند صورت بگیرد و چگونه باید این موضوع را کنترل کرد.
معاون وزارت ورزش و جوانان گفت: در مجموع نظرهای خوب و کارشناسانهای در جلسه عنوان شد که حرف دل خیلی از کشورها بود. یکی از مسائلی که برایم جالب بود این بود که در زمان بحث ورزش پاک درباره ماندن کشتی در المپیک صحبتهایی مطرح شد و رئیس جلسه اعلام کرد که باید با IOC صحبت کنیم تا این رشته را نگه دارد و پس از آن همه آن را تشویق کردند این موضوع ما را امیدوار کرد که کشتی در المپیک بماند و کشورهایی چون آلمان، ایالت متحده، چین و ترکیه پیگیر این موضوع بودند.
سجادی در مورد انتخابات کشتی که به نظر میرسد صوری است خاطرنشان کرد: ما مصلحتاندیشی کردیم و تصمیم گرفتیم تا ثبتنام انتخابات را شروع کنیم و تا پایان وقت اداری روز گذشته این موضوع دنبال شده تا روز یکشنبه هم زمان باقی است که دوستداران برای ثبتنام اقدام کنند و حتما انتخابات خوبی برگزار خواهد شد و خدا نکند که این انتخابات صوری باشد زیرا ما میخواهیم بهترین فرد را برای کشتی انتخاب کنیم.
وی در مورد برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک در 20 تیرماه گفت: این برای اولین سال است که این انتخابات به این اندازه به تاخیر میافتد و نباید چنین تاخیری رخ دهد حتی اگر این انتخابات در تیرماه نیز برگزار شود 9 ماه تاخیر وجود داشته است و باید به این موضوع نظم بدهیم.