نظارت بيشتري در خصوص تبليغات كانديداها صورت گيرد
به گزارش خبرنگار امور مجلس «شبكه خبر دانشجو»، داريوش قنبري امروز در حاشيه جلسه علني در جمع خبرنگاران با اشاره به ديدار روز گذشته فراكسيون با علي لاريجاني، رئيس مجلس اظهار داشت: نمايندگان عضو اين فراكسيون نگراني هاي خود را از وضعيت تبليغات انتخابات ابراز كردند.
وي با بيان اين مطلب كه در اين نشست ما نگراني خود را از اقدام خبرگزاري ايرنا در راستاي تبليغ براي احمدي نژاد اظهار داشتيم، گفت: خبرگزاري ايرنا، خبرگزاري نظام جمهوري اسلامي ايران است و بايد در اختيار دستگاه هاي كشور و مردم باشد نه اينكه به ابزار تبليغاتي براي كانديداي خاص تبديل شود.
قنبري با اشاره به اينكه اين اقدامات در حالي از سوي دستگاه هاي دولتي صورت مي گيرد كه رئيس جمهور بارها بر عدم استفاده از امكانات دولتي براي تبليغات تاكيد كرده اند، گفت: اعضاي اين فراكسيون از رئيس مجلس خواسته اند كه تلاش هاي خود را براي تقويت شان و جايگاه مجلس به كار برده و از گزارش هاي نظارتي نظير گزارش ديوان محاسبات دفاع كنند.
نماينده ايلام ادامه داد: در جلسه اعضاي فراكسيون اقليت با لاريجاني از تركيب هيئت اجرايي انتخابات آتي كه اعضايي همسو با دولت هستند ابراز نگراني كرديم؛ چرا كه برخي از آنها در ستاد انتخاباتي احمدي نژاد حضور دارند.
وي همچنين به تاكيد اعضاي فراكسيون اقليت بر ضرورت اصلاح قانون انتخابات و قانون احزاب اشاره و عنوان كرد: رئيس مجلس از اعضا خواست تا نظرات خود را در اين خصوص به صورت مكتوب ارائه كنند./انتهاي پيام/