کاظم یزدانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص عملکرد سازمان ورزش بسیج در توسعه ورزش همگانی گفت: توسعه ورزش همگانی نکتهای است که رهبر انقلاب به صورت شفاف بر آن تأکید کردند و فرمودهاند که کاری کنید که مردم در طول هفته حداقل یک بار ورزش کنند چرا که با ورزش همگانی نشاط و شادمانی ایجاد می شود.
وی در ادامه افزود: انسان برای تحرک ساخته شده و کارشناسان معتقدند که حداقل سه جلسه ورزش در هفته لازم است لذا سازمان ورزش بسیج با کار کارشناسی در این حوزه در گام اول به توسعه زیرساختها توجه کرد.
رئیس سازمان ورزش بسیج یادآور شد: حضور ماهیانه یک بار در راهپیماییها و کوهپیماییها شرایط مدنظر را فراهم نمیکند آنچه لازم و ضروری است این است که شرایطی فراهم کنیم تا امکانات ورزشی و زیرساختهای آن ارزان و راحت در دسترس مردم باشد و برای این امر و گسترش مشارکت مردم بسترسازی مهمترین بخش است.
وی خاطرنشان کرد: در بسیج زیرساختهایی فراهم شده که علاقهمندان به ورزش بتواند در کوتاهترین زمان ممکن در فضای مناسب ورزشی حضور یابند و لازم است که علاوه بر توسعه و ایجاد فضای ورزشی مربیانی برای آموزش مخاطبان نیز تربیت شوند.
یزدانی خاطرنشان کرد: گاهی فضای مناسب وجود دارد ولی مربی باتجربه وجود ندارد و همین امر ممکن است به ورزشکار آسیب برساند.
وی از حمایتهای سردار نقدی قدردانی کرد و گفت: باید در برنامه پنج ساله، چهار هزار سالن ورزشی بسازیم که تا انتهای سال دو هزار سالن آماده میشود و در حال حاضر نیز 1400 آن به بهرهبرداری رسیده و 600 سالن دیگر نیز تا آخر امسال آماده بهرهبرداری است و این به این معناست که بسیج در امر توسعه ورزش همگانی تأثیرگذار است و پیش قراول این حرکت محسوب میشود.
رئیس سازمان ورزش بسیج یادآور شد: در کنار ایجاد فضاهای مناسب به دنبال تربیت مربیان با تجربه هستیم و تا کنون پنجهزار مربی آماده فعالیت هستند و تا پایان سال نیز این تعداد به هشت هزار نفر میرسند.
وی در خصوص استفاده سایر بخش ها از امکانات بسیج گفت: بخش عمده این سالنها خارج از مقرهای نظامی است و دسترسی همه مردم به آنها به آسانی صورت میگیرد و کسانی که در عرصه ورزش قهرمانی فعالیت میکنند دراولویت استفاده از این امکان قرار دارند.
یزدانی یادآور شد: در حال حاضر در کل کشور سازمان ورزش بسیج فعالیتهای گستردهای انجام داده و پایگاههای استعدادیابی ورزشکاران مستعدی را در سالهای آینده به ورزش کشور معرفی خواهد کرد.
وی تصریح کرد: ظرفیتهای موجود در بسیج بسیار فراتر از اقداماتی است که انجام شده و اگر حمایت شویم میتوانیم ظرفیت 130 پایگاه استعدادیابی خود را به 800 یا 900 پایگاه برسانیم که این گسترش پایگاهها میتواند نقش مهمی در امر استعدادیابی داشته باشد.
رئیس سازمان ورزش بسیج خاطرنشان کرد: براساس توان پایگاههای استعدادیابی برنامهریزی کردهایم و اگر نهادهای مسئول به ما کمک کنند با به کار گیری دانش بومی آینده روشنی در انتظار ورزش کشور خواهد بود.
یزدانی بر جایگاه ورزش پایه توجه کرد و گفت: تمام ضعفهای ما در ورزش کشور به دلیل عدم توجه به ورزش پایه است و باید بررسی کنیم که چرا نتایج المپیک و رقابتهای جهانی با یک فرایند و یک فرازونشیب روبهرو است و نمیتوانیم مانند کشورهای توسعه یافته جایگاه خود را برای سالهای زیادی حفظ کنیم.
وی یادآور شد: زمانی در المپیک به رتبه 17 می رسیم و زمانی دیگر در رده 35 هستیم و این نشان می دهد که در عرصه زیرساختها کمکاری شده و باید طوری برنامهریزی شود که بتوانیم جایگاه خود را تنها با چند رده لغزش حفظ کنیم.
رئیس سازمان ورزش بسیج تصریح کرد: اگر در پایگاههای استعدادیابی برنامهها به خوبی اجرا و تکالیف انجام شود و در کنار آن مسئولین نیز ما را یاری کنند ظرف چند سال آینده مهدیزادههای زیادی در ورزش خواهران و برادران معرفی خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: اگر درست عمل نکنیم نتیجه نمی گیریم و وزارت ورزش و نهادهای دیگر باید در این زمینه ما را یاری کند.
یزدانی در پایان به انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: به همه جامعه ورزش یادآوری میکنم که باید نقش اساسی و عملی در خلق حماسه سیاسی که مظهر اصلی آن انتخابات است، داشته باشند و با حضور قوی و انتخاب فرد اصلح توطئههای دشمنان را خنثی کنند و اسبابی ایجاد کنیم که سکان بخش اصلی اداره کشور در دست فردی قرار گیرد که در این مقطع تکلیف خود را به خوبی انجام داده و به ورزش توجه ویژه داشته باشد.