کد خبر:۲۴۳۶۰
مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه زابل:
پيشرفت و توسعه در گرو اصلاح الگوي مصرف است
مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه زابل گفت: پيشرفت و توسعه هر جامعهاي بدون اصلاح الگوي مصرف ميسر و محقق نخواهد شد.
حجت الاسلام غلامرضا شهركي فلاح در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اهواز، اظهار داشت: براي پيشرفت و توسعه كشور بايد ابتدا از اصلاح الگوي مصرف آغاز كنيم.
وي افزود: پيشرفت و توسعه هنگامي ايده آل و مناسب است كه همراه با عدالت باشد، در غير اين صورت اين پيشرفت و توسعه يافتگي مدلي غربي خواهد بود كه ثروت و امكانات جامعه در دست عده قليلي قرار مي گيرد و عامه مردم از آن بي نصيب خواهند بود.
مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه زابل خاطرنشان كرد: عموم مردم و مسئولان وظيفه دارند در راستاي فرمايش مقام معظم رهبري در آغاز دهه چهارم انقلاب كه دهه پيشرفت همراه عدالت است گام نخست را با اصلاح الگوي مصرف در حوزه فردي و اجتماعي محكم و استوار بردارند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰