به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، اتومبیل های خودران گوگل، استفاده از نرم افزار های خودکار برای تصحیح اوراق و مقاله های امتحانی، حمله به اهداف زمینی با هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی تنها نمونه هایی است تا یک کارخانه بدون کارگر را تجسم کنیم.
کارخانه ای در ژاپن، که کارگران آن در کنار همکاران رباتیشان کار می کنند و در باره آنها می گویند: خیلی خوب هستند. مثل انسان هستند قشنگند.
رباتهای انسان نمای محصول صنایع «کاودا»در کنار همقطاران انسانشان دستگاه های خودپرداز بانک، دستگاه اتوماتیک فروش بلیط می سازند. آیا این رباتهایی که به آنها نام کارگر نسل بعد داده اند، بهخوبی انسان کارگر کار می کنند؟
یکی از کارگران کارخانه می گوید: از ما دقیقتر کار می کند، به ما انگیزه می دهند. این روبات پنج سال پیش ساخته شد، پرکار و سخت کوش و ابدا اهل سندیکا و اتحادیه کارگری و کم کاری نیست. کمال مطلوب کارفرماها!
آتسوشی مهندس ژاپنی می گوید: می توانند 24 ساعته برای دوره سه تا پنج سال کار کند، نه تعطیلات میروند نه مرخصی استعلاجی.
نکست ایج نسل بعد با شدت بدون خستگی ناپذیر و بدون هیچ شکایتی کار می کند دلیل آن کد های کامپیوتری است که به منزله «د ان آی» او عمل می کند. یک کارشناس کامپیوتر می گوید در حقیقت زیاد هم پیچیده نیست. قبلا برای همه حرکات ها طراحی کردیم. حالا کافی است طرح های مورد نیاز را انتخاب و بعد راه اندازی کنیم.
ظاهر انسانی این روبات از جاذبه های بازاریابی آن است، در ضمن مشتریان می توانند قیمت سی هزار یورویی آنرا به اقساط بپردازند که دلیل دیگری برای تشویق مشتریان و بالا بردن تعداد سفارش خرید است.