آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۵۵۹

انعقاد پيش‌نويس تفاهم‌نامه خواهر خواندگي لرستان با استان ياماگاتاي ژاپن

پيش‌نويس تفاهم‌نامه خواهر خواندگي لرستان با استان ياماگاتاي ژاپن منعقد و به امضاي طرفين رسيد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از خرم آباد، سيد حسين صابري، استاندار لرستان در مراسم انعقاد پيش نويس اين تفاهم نامه كه چهارم ارديبهشت ماه در محل معاونت عمراني استانداري لرستان منعقد شد، گفت: اجراي اين تفاهم نامه موجب مستحكم شدن روابط ايران و ژاپن و بويژه دو استان لرستان و ياماگاتا خواهد شد.

وي ايران و ژاپن را دو كشور داراي نقاط مشترك اجتماعي و فرهنگي خواند و بر عزم كشورمان براي توسعه روابط خود در تمام زمينه ها با كشورهاي حافظ حرمت انساني تاكيد كرد.

صابري با اشاره به برقراري امنيت در سراسر ايران اسلامي تصريح كرد: نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران ريشه در ملت دارد و امنيت حاكم بر آن متاثر از مردمي بودن اين نظام است.

استاندار لرستان در ادامه بهره گيري از تجربيات ژاپن در ساخت بزرگترين نيروگاه 500 مگاواتي سيكل تركيبي گازي كشور در لرستان و همچنين ساخت دو نيروگاه پيش بيني شده را خواستار شد و تاكيد كرد: لرستان اين آمادگي را دارد تا در بخش مقاوم سازي مسكن ضمن انتقال تجربيات خود از تجربيات كشور ژاپن به طور متقابل استفاده كند.

وي از برپايي غرفه توانمندي هاي لرستان براساس توافق هاي صورت گرفته با هيئت ژاپني در يكي از نمايشگاه هاي بين المللي اين كشور خبر داد و گفت: اين نمايشگاه آذرماه سال جاري برگزار مي شود و كليه صنعتگران و توليدكنندگان استان مي توانند جهت كسب آگاهي و ثبت نام براي شركت در اين نمايشگاه اقدام كنند.

نومرا كنزو، مشاور استاندار ياماگاتي ژاپن نيز در اين ديدار امنيت حاكم بر ايران و بويژه لرستان را قابل ستايش عنوان كرد و افزود: مسلماً اين آرامش از درون قلب تك تك ملت ايران نشات گرفته است.

وي لرستان را از تمام ويژگي هاي پيشرفت نظير منابع طبيعي و امنيت برخوردار دانست و تصريح كرد: آنچه مهم است شيوه هاي به كارگيري اين عوامل براي دستيابي به پيشرفت مي باشد.


مشاور استاندار ياماگاتي ژاپن خواستار ايجاد ارتباط بين دانشگاهي ميان دانشگاه هاي لرستان و ياماگاتاي ژاپن شد و افزود: ژاپن مشتاقانه از تحقق اين موضوع استقبال مي كند.

لازم به ذكر است، در مراسم انعقاد پيش نويس تفاهم نامه خواهر خواندگي دو استان لرستان و ياماگاتاي ژاپن كه به امضاي استاندار لرستان و ديوتا توريومي، نماينده شوراي شهر يونيزاواي استان ياماگاتا رسيد، بر استفاده از تجربيات ژاپن براي راه اندازي مونوريل، تله كابين، بازسازي بافت هاي فرسوده، انتقال تكنولوژي بازيافت بلوط به لرستان، اعزام دانشجو از لرستان به ژاپن، ترميم رودخانه خرم رود خرم آباد و همكاري لرستان با ژاپن در بخش كشاورزي تاكيد شد.

هيئت اعزامي از كشور ژاپن به لرستان جمعه، چهارم ارديبهشت ماه با حضور در مزار 800 شهيد گمنام در محل تپه شهداي گمنام خرم آباد با نثار تاج گل به مقام شامخ شهداي كشورمان در هشت سال جنگ تحميلي اداي احترام كردند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار