عبدالرحمان رستمیان در گفت و گو با خبرنگار علمی«خرگزاری دانشجو»، درباره ویژگی های وزیر بهداشت بعدی گفت: یک وزیر بهداشت باید باید سطوح مختلف سازمانی را را در کارنامه خود ثبت کرده باشد و گستره انتخاب معاونان خود را محدود به اطرافیان و آشنایان نکند و گزینه های باتجربه ای که در سطح استان ها هستند را نیز در اولویت انتخاب قرار دهد.
وی با بیان اینکه یک وزیر ممکن است با معاونان خود اختلاف سلیقه داشته باشد اما با نظراتشان هماهنگ باشد، افزود: مجموعه امتیازات و اختیاراتی که به وزیر داده می شود ایشان را مجاب می کند عدالت را در حوزه کاری خود برقرار کند،لذا امین بودن، توانمند بودن در خدمت رسانی، سابقه خوب و دانش و هنر مدیریت از ویژگی های یک وزیر خوب است.
دولت دهم پزشک خانواده و تجمیع بیمه ها را اجرا نکرده است
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره عملکرد دولت دهم در حوزه بهداشت و درمان با بیان اینکه قانون برنامه پنجم توسعه اجرایی نشده است، گفت: اجرایی نشده پزشک خانواده و تجمیع نشدن بیمه ها از برنامه های مهم اجرایی نشده این بخش در کشور است.
وی افزایش تخت های بیمارستانی و پرورش نیروهای تخصصی و فوق تخصصی را از امتیازات این دولت برشمرد و گفت: با این وجود به دلیل اینکه شرایط جذب و ماندگاری این نیروها در شهرهای کوچک خوب نبوده است توزیع نیروی خوبی در کشور صورت نگرفته، به همین نیروهای تربیت شده بعد از اتمام طرح به مراکز اصلی طرح بر می گردند و با کمبود نیرو در شهرهای دیگر مواجه می شویم.
رستمیان از اجرای برنامه «نقشه راه» در بهداشت و درمان خبر داد و گفت: قرار است این برنامه با همکاری مجلس و وزارت بهداشت و معاونان این وزارت خانه بررسی و با اختصاص بودجه اجرایی شود.
وی یادآورشد: در این برنامه مدون شده، جای «تولید ملی» خالی است که این برنامه نیز اضافه می شود.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد ازاختصاص بودجه کم دولت به حوزه بهداشت و درمان گفت: با مدیریت صحیح و اختصاص منابع ضعف های این حوزه کاهش پیدا می کند.
رستمیان درباره کمبود دارویی کشور نیز گفت: با هدف گذاری هایی که در این حوزه انجام داده ایم می توانیم هر ساله چند درصد از وابستگی خود را کاهش دهیم، لذا با انجام کار کارشناسی و اختصاص منابع ایران می تواند ظرفیت تولید را دو برابر کند و کمبود های خود را کاهش دهد.