معاون درمان وزارت بهداشت گفت: کمبود اعتبار بیمارستانهای آموزشی را با افزایش فشار بر مردم جبران نکنیم.
به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، حسن امامی رضوی صبح امروز در همایش روسای بیمارستانهای آموزشی کشور که در تالار امام جواد (ع) وزارت بهداشت برگزار شد گفت: افتخار می کنیم بیمارستان های آموزشی به دلیل وجود اعضای هیئت علمی مورد اعتمادترین بیمارستان های کشور محسوب می شوند و پیچیده ترین بیماران نیز به این بیمارستان ها مراجعه می کنند.
وی افزود: آموزش و ارائه خدمات کارکرد بیمارستان های آموزشی را بااهمیت تر کرده است.
وی در ادامه گفت: در دهه 80 علاوه بر تشکیل وزارت بهداشت سازمان های درمانی استان ها در دانشگاه های پزشکی ادغام شدند بعد از آن بیمارستان های آموزشی تشکیل شدند.
امامی رضوی با اشاره به یکی از نیازهای درمان که با مشکلات مواجه شده است گفت: روسای بخش ها و آموزشی بیمارستان ها را رئیس بیمارستان ها تعیین می کنند که متاسفانه ارتباط این دو گروه براساس ارتباط اداری است نه ارتباط خدماتی و این تعارض هم اکنون در بیمارستان ها وجود دارد.
معاون درمان با بیان اینکه چه جایگاهی این تعارض را برطرف می کند تاکید کرد: در بررسیای که در آئین نامه جامعه مدیریت انجام دادیم متوجه شدیم که برای گروه ها و حوزه های آموزشی وظیفه ارائه خدمات تعریف نشده است، لذا درصدد تغییراتی در آینده در این آئین نامه هستیم تا به درستی این آئین نامه در جایگاه و ساختارهای آموزشی اجرایی شود.
امامی رضوی افزود: یکی از این تغییرات نیز در هیئت ممیزه دانشگاه انجام شده است.
وی با بیان اینکه عنوان گروه های آموزشی به این آئین نامه نیز اضافه شده است گفت: گروه های آموزشی علاوه بر وظیفه آموزش گروه وظیفه ارائه خدمات به بیماران را نیز دارند.
معاون درمان اظهار داشت: باید تلاش کنیم رشد تعرفه ای که در سال جاری به وجود آمده است و ما را با مشکلاتی مواجه خواهد کرد با اقتصاد مقاومتی به هزینه اثربخش کردن بیمارستان ها، پرهیز از اقدامات غیرضروری برای مراجعه کنندگان و فناوری سلامت به ویژه در بیمارستان ها آموزشی برای حفظ جایگاهشان توجه کنیم.
امامی رضوی گفت: نباید کمبود اعتبار را با افزایش فشار بر مردم جبران کنیم بلکه باید با هزینه اثربخش کردن بیمارستان ها را در ارائه خدمات حفظ کنیم.