مهدی ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار علمی «خبرگزار دانشجو»، با بیان اینکه نارضایتی جامعه پزشکی و مردم از حوزه بهداشت و درمان در جامعه ما ملموس است، گفت: تا مشکلات حوزه سلامت حل نشود به سختی می توان ویژگی های وزیر بهداشت را برشمرد.
وی با اشاره به اینکه جامعه پزشکی که متشکل از رشته های مختلف پزشکی است،افزود: باید وزارت بهداشت در یک تحقیق میدانی از تمام اعضای این جامعه در قالب یک چیدمان جدی استفاده کند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: وزیر بهداشت بعدی باید علاوه بر تجربه مدیریتی با روحیه جهادی بتواند بر مشکلات سنگین این حوزه فایق آید.
ابراهیمی ادامه داد: بسیاری از مسئولان اسبق این حوزه به دلیل سهام دار بودن در بیمارستان های خصوصی حیطه اختیاراتشان محدود می شود، لذا کسی که وزیر بهداشت می شود باید بدون وابستگی به این گونه مراکز بتواند با شفافیت و گستره اختیارات تصمیم گیری کند.
وی درباره عملکرد دولت دهم در حوزه بهداشت و درمان گفت: طرح پزشک خانواده که در دولت های دیگر مطرح شده بود در دولت دهم اجرای پایلوت خود را آغاز کرد گرچه در استان های نیز به طور موفقیت آمیز عملی نشد اما باخود برکت هایی به همراه آورد که موجب تعامل با بیمه با حمایت دولت شد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه این طرح را ارزشمند دانست و گفت: متاسفانه تدبیر آموزش برای این طرح اندیشیده نشده است، لذا می توان نقاط قوت آن را برای استان های دیگر برجسته تر کرد.
ابراهیمی تصمیم گیری های یک شبه وزارت بهداشت را از نقاط ضعف آن بیان کرد و گفت: از جمله این تصمیمات در ادغام یک شبه و انتزاع یک شبه دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران می توان نام برد.
وی سیاسی شدن سازمان نظام پزشکی و خارج شدن آن از جامعه صنفی خود به خصوص پس از برگزاری ششمین انتخابات نظام پزشکی در اسفند ماه گذشته و اظهارنظرات مختلف در این باره را از دیگر ضعف های حوزه سلامت دانست.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره فعالیت حسن روحانی، رئیس جمهور دولت بعدی نیز گفت:از نشست خبری که ایشان برگزار کردند می توان رویکرد امیدوارانه ای به عملکردشان داشت اما حوزه سلامت به دلیل پیچیدگی های خاص خود نیازمند به تعامل دولت و مجلس است.
وی گفت: ما نیز همچون دیگر دانشگاه ها از کمترین کمک خود به رئیس جمهور منتخب ملت دریغ نخواهیم کرد.