کد خبر:۲۴۷۳۸۲
وزیر بهداشت خوب، ‌چه ویژگی های دارد؟-4

کیارش:‌ وزیر بهداشت نباید از روسای دانشگاه‌‎ها تاثیر بگیرد / روحانی در حوزه درمان میانه رو نباشد

مسئول بسیج دانشجویی علوم پزشکی شاهد گفت: وزیر بهداشت خوب نباید در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها از دانشگاه های علوم پزشکی تاثیر بگیرد.
سهیل کیارش در گفت وگو با خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، استقلال در تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها را یکی از ویژگی های مهم وزیر بهداشت بیان کرد و گفت: یک وزیر بهداشت خوب نباید در تصمیمات خود از روسالی دانشگاه های علوم پزشکی تاثیر بگیرد. 
 
وی افزود: این ویژگی در مدیریت حوزه درمان از اهمیت خاصی برخوردار است.  
 
نوسانات پزشک خانواده باید کاهش یابد 
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شاهد نوسانات طرح پزشک خانواده را از ضعف های دولت های نهم و دهم دانست و گفت:‌ اگراین طرح با کاهش نواساناتی که در استان ها در حال اجراست به حیات خود ادامه دهد از بسیاری از مفاسد اقتصادی جلوگیری می شود. 
 
کیارش با اشاره به تبعیت نکردن وزارت بهداشت از مصوبات مجلس، افزود:‌ وزارت بهداشت در دولت دهم برای مقابله با زیاده خواهان فعالان پزشکی و تخطی های کلان در بیمارستان های خصوصی  تلاشی نکرد. 
 
وی امتیازات حوزه بهداشت در دولت های نهم و دهم را ادامه دهنده فعالیت دولت های پیشین بیان کرد و گفت:‌ راه اندازی رزیدنتی رشته طبی سنتی در دانشگاه علم پزشکی شاهد از امتیازات این حوزه است. 
 
کیارش با بیان اینکه امیدوارم آقای روحانی دیدگاهی که در عرصه فرهنگ و هنر دارد، در حوزه درمان اجرا نکند، گفت:‌  اگر رییس جمهور آینده  بین تخلفات بخش خصوصی و اختیارات حاکمیتی میانه رو نباشد مردم متضرر می شوند.  
 
وی افزود:‌ وزارت بهداشت در برخورد با تخلفات حوزه سلامت نیاز به انقلاب دارد.
  
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار