دولت به وضعيت جدا شدن سازمان حج از وزارت ارشاد خاتمه دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۹۰۸
نكونام:

دولت به وضعيت جدا شدن سازمان حج از وزارت ارشاد خاتمه دهد

نماينده گلپايگان در خانه ملت در تذكر خود به الحاق سازمان حج و زيارت به سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گفت: از دولت مي خواهيم كه به وضعيت جدا شدن اين سازمان از وزارت ارشاد خاتمه دهد.

به گزارش خبرنگار امور مجلس «شبکه خبر دانشجو»، محمد ابراهيم نكونام در جلسه علني امروز مجلس با اشاره به حق نظارت مجلس گفت: كليات دفاع از جايگاه حق نظارت در ماده 23 آيين نامه داخلي مجلس، بر عهده هيئت رئيسه مجلس گذاشته شده است و طبق اصل 67 قانون اساسي اعضاي هيئت رئيسه و نمايندگان همگي با شرط التزام عملي به مقام والا و الهي ولي فقيه در اين جايگاه مقدس نشسته اند.

وي اظهار داشت: همچنين در اصل 67 قانون اساسي نيز ما نمايندگان قسم ياد كرده ايم كه از قانون اساسي كه ميثاق ملي و محصول تفكر فقهي حضرت امام است و شاه بيت آن تاسيس جايگاه ولي فقيه، دفاع كنيم.

عضو مجمع نماينگان روحاني مجلس اظهار داشت: مشروعيت كاري، تصميمات و قوانين با مقام عظماي ولايت است همان گونه كه مي دانيد متاسفانه اخيراً با مصوبه اي، شوراي عالي سازمان حج و زيارت از وزارت فرهنگ و ارشاداسلامي جدا و به سازمان گردشگري ملحق شده است.

نكونام افزود: اين مصوبه با اختيارات و وظايف آن شورا مغايرت دارد و با توجه به جايگاه سازمان حج و زيارت و تقدس آن مصلحت در اين انتزاع و الحاق نبوده است.

نماينده گلپايگان مصرانه از دولت درخواست كه به اين وضعيت خاتمه داده و نسبت به تغيير مصوبه اقدام كند.

نكونام همچنين از هيئت رئيسه و رياست مجلس خواست كه با جديت اين موضوع را پيگيري كرده و دغدغه مردم را پيگيري كنند.

وي در ادامه اظهار داشت: تا الان اقدامي در جهت جبران اين قضيه نشده است و از مجلس در راستاي اعمال حق نظارت تقاضا داريم كه اين موضوع را پيگيري كند.

بنا بر اين گزارش، لاريجاني در پاسخ به تذكر نكونام تصريح كرد: ما تذكر شما را پيگيري خواهيم كرد.

وي با بيان اين مطلب كه يكي از نقاط قوت ايران اسلامي راست گرايي بوده است، گفت: سازمان حج و زيارت انصافاً پس از پيروزي انقلاب اسلامي نقش خوبي در برگزاري آداب عبادي داشته است و ما بايد در تقويت سازمان حج بكوشيم.

لاريجاني ضمن اشاره به اين نكته كه اين مسئله مورد واكنش برخي از مراجع تقليد و مقام معظم رهبري واقع شده است، گفت: تذكراتي كه بزرگان كشور داده اند بايد مورد توجه قرار گيرد؛ چراكه اصولگرايي واقعي يعني همين و در اين گونه ‌آزمون ها مشخص مي شود.

رئيس مجلس افزود: ما اين موضع را سريعاً پيگيري خواهيم كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار