اصلاح الگوي مصرف حركت به سوي عدالت اجتماعي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۰۲۰
رئيس مركز آموزش عالي بم:

اصلاح الگوي مصرف حركت به سوي عدالت اجتماعي است

دكتر صامت، رئيس مركز آموزش عالي بم گفت: اصلاح الگوي مصرف يك نياز واقع‌بينانه داخلي و جهاني است و باعث حركت رو به رشد جامعه به سمت عدالت اجتماعي و پيشرفت مي‌شود.

دكتر محمدصامت در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در كرمان، با بيان اينكه اصلاح الگوي مصرف نيازمند فرهنگ سازي پايدار است، اظهار داشت: بايد با برپايي همايش ها و سمينارها فرهنگ اصلاح الگوي مصرف را در جامعه گسترش دهيم.

وي با تاكيد بر اينكه مقام معظم رهبري با تدبير هوشمندانه و نگاه كلان و آينده نگري و مدنظر قرار دادن دهه پيشرفت و عدالت، امسال را سال اصلاح الگوي مصرف نامگذاري كردند، افزود: اصلاح الگوي مصرف زيربناي عدالت و پيشرفت است.

صامت با اشاره به همخواني سال اصلاح الگوي مصرف با دهه پيشرفت و عدالت گفت: پيشرفت هاي علمي در توليد و ارتقاي فناوري، مصرف انرژي را كم مي كند و باعث ايجاد فرصت توزيع مناسب منابع در كشور مي شود كه اين امر پيشرفت را به دنبال خواهد داشت.

رئيس مركز آموزش عالي بم، تداوم و استمرار عدالت اجتماعي را در گروه اصلاح الگوي مصرف عنوان و تصريح كرد: تنها راه تحقق اين شعار فرهنگ سازي و آگاهي دادن به مردم در اين زمينه است.

وي تاكيد كرد: اين شعار در كوتاه مدت نمي تواند پيشرفت و عدالت را در جامعه طنين انداز كند، لذا برنامه ريزي بلندمدت براي تحقق آن امري واجب و ضروري است.

صامت با بيان اينكه امروز بايد براي تحقق اين شعار از موارد جزئي شروع كرد، افزود: مديران نهادها با اصلاح الگوي مديريت زمان مراجعان را در پيچ و خم بروكراسي اداري قرار ندهند و در اصلاح الگوي وقت آنها توجه ويژه اي داشته باشند.

رئيس مركز آموزش عالي بم با اشاره به اينكه محققان و دانشجويان دانشگاه به عنوان قشر فرهيخته جامعه مي توانند گامي اساسي براي فرهنگ سازي اصلاح الگوي مصرف در جامعه بردارند، اذعان داشت: دانشجويان مي توانند با ارائه پايان نامه ها در جهت اصلاح الگوي مصرف و بهره برداري از امكانات، حركت ارزنده اي در اين زمينه داشته باشند.

وي با اشاره به عدم ارتباط مناسب بين دانشگاه و صنعت افزود: استفاده از فناوري هاي نوين و تحقيقات و پژوهش هاي دانشگاهيان در چرخه توليد مي تواند كمك شاياني به اصلاح الگوي مصرف كند.

صامت با اشاره به عدم مصرف صحيح امكانات در محيط هاي آموزشي خاطرنشان كرد: امروز در محيط هاي آموزشي و علمي مصرف ناصحيح كاغذ بي داد مي كند و بايد مديران و مسئولان با برنامه ريزي صحيح در نهادينه كردن اصلاح الگوي مصرف اين مواد اهتمام كامل داشته باشند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار