به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، آمارها و گزارش هایی که تا کنون در خصوص نتیجه سیاست های ریاضتی در اروپا منتشر شده حاکی از آن است که این سیاست ها به رکود موجود در این قاره دامن زده و نتوانسته وضعیت اقتصادی برخی از کشورهای بحران زده این منطقه را بهبود دهد.
بنا بر این گزارش، مهمتریم مشخصه افزایش رکود اقتصادی در این منطقه کاهش محسوس صادرات و واردات است که بیش از دو درصد تخمین زده شده است.
با این شرایط کار برای مقامات کشورهای اروپایی سخت تر از گذشته شده است. از یکی طرف متهم هستند که برای بهبود اوضاع فقرا و اقشار متوسط و ضعیف را تحت فشار شدید قرار می دهند و ثروتمندان از عواید آن برخوردار می شوند و از طرف دیگر آمارها نشان می دهد این سیاست های ریاضتی هیچ دستاوردی نداشته اند و همچنان سایه رکود بر اقتصاد اروپا وجود دارد.
یکی از صنایعی که بیش از دیگران از این وضعیت آسیب دیده صنعت خودروسازی اروپا است که در بدترین وضعیت خود در دو دهه گذشته قرار دارد.
رکود اقتصادی باعث تعطیلی واحد های زیادی شده که نتیجه آن افزایش 50 درصدی نرخ بیکاری در اروپا نسبت به زمان آغاز بحران اقتصادی است. تقریبا 60 درصد کارگران جوان در یونان ، 56 درصد در اسپانیا و تقریبا 40 درصد در پرتغال و ایتالیا بیکارند.
این آمارهای اقتصادی در حالی منتشر می شوند که به عقیده کارشناسان وضیت چند ماهه آینده اروپا بهتر از امروز نخواهد بود.