آلبالو عطش را کم،خون و پوست را صاف می کند و نعمت بزرگی برای افراد چاق محسوب می شود.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، آلبالو یا آلوی بوعلی را تازه و رسیده مصرف کنید، مصرف نوع نارس آن سوء هاضمه می آورد.
این میوه دارای آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم، منگنز، مس، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، روی، ویتامین های A، B، C و D و حتی هسته و دم آن نیز داری خواصی عالی است.
آلبالو عطش و التهاب را کم، خون را صاف و پوست را صاف و روشن می کند.
کسانی که به بیماری کلیه و روماتیسم مبتلا هستند با مصرف آلبالو مانع بروز نقرس می شوند.
آلبالو ادارآور است و پتاسیم آن باعث می شود نمک در عروق باقی نماند و فشار خون پایین بیاید، این از مزیت های آلبالو برای بیماران قلبی است.
هر صد گرم آلبالو فقط هفتاد کالری مفید دارد که خوردن آن از نعمت های بزرگی برای افراد چاق محسوب می شود.