دکتر سید ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، نوشیدن آب یخ، نوشابه های سرد و چای داغ در زمان را افطارعطش برانگیز دانست و افزود: روزدارن بهتر است با چشیدن نمک یا سرکه و نوشیدن جرعه جرعه آب ولرم یا شیر و خرما یا آب میوه های طبیعی، دستگاه عظیم گوارشی خود را فعال کنند.
وی درباره خاصیت شیر و خرما یادآور شد: با نوشیدن شیر و خرما قند و آب بدن تامین می شود.
مظهری با بیان اینکه روزه داران باید به نحوه تغذیه خود در ماه رمضان دقت کنند، افزود: روزه داران باید بای حفظ سلامتی خود فاصله افطار، شام و سحر را رعایت کنند و از استفاده بیش از حد گوشت، مرغ و ماهی تفت داده شده در روغن در وعده سحر نیز برای کاهش عطش پرهیز کنند.