کد خبر:۲۵۱۸۹۳
سلامت در ماه رمضان-12

حکمت دوست: آش و حلیم دست فروشان عامل بیماری های انگلی هستند

یک متخصص تغذیه گفت: آش و حلیمی که از دست فروشان تهیه و مصرف می شود عامل بیماری های انگلی هستند.
آزیتا حکمت دوست، ‌متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه باید حلیم و آش را از مکان هایی تهیه کنید که نکات بهداشتی را رعایت کنند،‌ اظهار داشت: روزه داران از میزان رعایت نکات بهداشتی دست فروشان مطلع نیستند به همین دلیل توصیه می شود از خریدن این نوع غذاها از دستفروشان پرهیز کنید. 
 
وی افزود:‌ غذاهایی که از دست فروشان در خیابان ها به فروش می رسد به دلیل باز بودن در ظرف غذا در معرض گرد و خاک و آلودگی های محیطی هستند.
 
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد:‌ حرارت از بین برنده میکروب است و زمانی که حرارت این غذاها کم شود به میکروب های محیطی آلوده می شوند، همین عامل باعث مبتلا شدن ‌مصرف کنندگان به اسهال میکروبی و بیماری های انگلی می شود. 
 
حکمت دوست گفت:‌ بیمار مبتلا به اسهال میکروبی تا 4 روز و بیمار مبتلا به عفونت های انگلی تا دراز مدت به این میکروب مبتلا هستند. 
 
وی درباره کودکان نیز اظهار داشت:‌ کودکان به دلیل سیستم دفاعی ضعیفتر از ضعف بیشتری در برابر این بیماری ها برخوردار هستند.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار