یک متخصص تغذیه گفت: آش و حلیمی که از دست فروشان تهیه و مصرف می شود عامل بیماری های انگلی هستند.
آزیتا حکمت دوست، متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه باید حلیم و آش را از مکان هایی تهیه کنید که نکات بهداشتی را رعایت کنند، اظهار داشت: روزه داران از میزان رعایت نکات بهداشتی دست فروشان مطلع نیستند به همین دلیل توصیه می شود از خریدن این نوع غذاها از دستفروشان پرهیز کنید.
وی افزود: غذاهایی که از دست فروشان در خیابان ها به فروش می رسد به دلیل باز بودن در ظرف غذا در معرض گرد و خاک و آلودگی های محیطی هستند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: حرارت از بین برنده میکروب است و زمانی که حرارت این غذاها کم شود به میکروب های محیطی آلوده می شوند، همین عامل باعث مبتلا شدن مصرف کنندگان به اسهال میکروبی و بیماری های انگلی می شود.
حکمت دوست گفت: بیمار مبتلا به اسهال میکروبی تا 4 روز و بیمار مبتلا به عفونت های انگلی تا دراز مدت به این میکروب مبتلا هستند.
وی درباره کودکان نیز اظهار داشت: کودکان به دلیل سیستم دفاعی ضعیفتر از ضعف بیشتری در برابر این بیماری ها برخوردار هستند.