یک کارشناس ارشد تغذیه به خوردن سالاد و چای کم رنگ در سحر و پرهیز از مصرف زولبیا و بامیه زیاد در افطار توصیه کرد.
بهار ملک، کارشناس ارشد تغذیه در گفت وگو با خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، گفت: برای جلوگیری از اضافه وزن در ماه مبارک رمضان از مصرف بیش از حد غذاهای چرب و شیرین خودداری کنید.
وی افزود: روزهداران هنگام افطار از مواد غذایی شیرین مانند زولبیا، بامیه و حلوا به مقدار زیاد استفاده نکنند زیرا باعث افزایش وزن میشود.
این کارشناس ارشد تغذیه به پیادهروی و ورزش در این ماه توصیه کرد و افزود: بهتر است روزهداران روزهشان را با آب ولرم باز کرده و پس از آن نان، پنیر، گردو و غذاهای گرمی مانند آش یا سوپ مصرف کنند و حتماً بین افطار تا شام یک تا دو ساعت فاصله بگذارند و حتماً در این زمان آب فراوان بنوشند.
خوردن میوه بین افطار تا سحر فراموش نشود
ملک با بیان اینکه در سحر بهتر است برنج و خورشهای کم چرب مصرف کنید، گفت: بهتر است روزهداران در سحر مایعاتی مثل آب، چای کم رنگ، آب میوه و شیر مصرف کنند.
وی افزود: بین وعده افطار تا سحر به مقدار کافی میوه مصرف شود و در وعده سحر حتما سالاد مصرف شود.