یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: بهتر است غذای سحر ماه رمضان ویژگی وعده ناهار را داشته باشد.
بهار ملک، کارشناس ارشد تغذیه در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: روزهداران همانند زمانی که روزه نیستند باید سه وعده غذا بخورند که این وعدهها شامل سحر، افطار و شام است، البته مصرف غذا در دو وعده سحری و افطاری نیز اشکالی ندارد و بهتر است غذای مصرفی در سحر ویژگی وعده ناهار را داشته باشد.
وی افزود: در ماه مبارک رمضان برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل پنج گروه اصلی غذایی یعنی نان و غلات، میوهها، سبزیجات، گوشت و حبوبات و تخم مرغ، شیر و لبنیات برای حفظ سلامت بدن و تأمین انرژی و نیازهای تغذیهای بدن توصیه میشود.
این کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: با توجه به گرمای هوا و طولانی بودن ساعات روزه داری بین افطار و سحر، مایعات کافی از جمله دوغ و شربت رقیق آبلیمو و شربت های سنتی مثل تخم شربتی میل شود.
ملک درباره تأمین قند خون روزه داران گفت: مصرف خرما در ماه مبارک رمضان، بخصوص در هنگام افطار برای تأمین قند خون فرد روزهدار بسیار مؤثر است.
وی تاکید کرد: روزهداران سعی کنند به جای غذاهای چرب و سرخ شده از غذاهای آبپز و بخارپز شده استفاده کنند.