کد خبر:۲۵۰۵۳۷
سلامت در ماه رمضان-6
بهتر است سحر ویژگی ناهار داشته باشد/ خوردن آبپز و بخارپز به جای غذاهای چرب
یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: بهتر است غذای سحر ماه رمضان ویژگی وعده ناهار را داشته باشد.
بهار ملک، کارشناس ارشد تغذیه در گفتوگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: روزهداران همانند زمانی که روزه نیستند باید سه وعده غذا بخورند که این وعدهها شامل سحر، افطار و شام است، البته مصرف غذا در دو وعده سحری و افطاری نیز اشکالی ندارد و بهتر است غذای مصرفی در سحر ویژگی وعده ناهار را داشته باشد.
وی افزود: در ماه مبارک رمضان برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل پنج گروه اصلی غذایی یعنی نان و غلات، میوهها، سبزیجات، گوشت و حبوبات و تخم مرغ، شیر و لبنیات برای حفظ سلامت بدن و تأمین انرژی و نیازهای تغذیهای بدن توصیه میشود.
این کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد: با توجه به گرمای هوا و طولانی بودن ساعات روزه داری بین افطار و سحر، مایعات کافی از جمله دوغ و شربت رقیق آبلیمو و شربت های سنتی مثل تخم شربتی میل شود.
ملک درباره تأمین قند خون روزه داران گفت: مصرف خرما در ماه مبارک رمضان، بخصوص در هنگام افطار برای تأمین قند خون فرد روزهدار بسیار مؤثر است.
وی تاکید کرد: روزهداران سعی کنند به جای غذاهای چرب و سرخ شده از غذاهای آبپز و بخارپز شده استفاده کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.