به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مرتضی صفوی در مورد علت سردرد صبحگاهی روزهداران گفت: مصرف غذاهای شیرین در وعده غذایی سحر علت این امر به شمار میرود.
وی تشریح کرد: غذاهایی که قند زیادی دارند، قند خون را افزایش میدهند و بدن نیز برای کاهش قند خون انسولین ترشح میکند و این انسولین موجب بروز سردرد در روزهداران میشود.
این متخصص تغذیه همچنین در مورد مصرف زولبیا و بامیه در وعده افطار نیز گفت: زولبیا و بامیه به علت داشتن قند و چربی بیش از اندازه، موجب میشوند که مغز احساس سیری کند.
وی تأکید کرد: به این اتفاق میگویند سیری کاذب و در صورتی که معده همچنان خالی است انسان احساس سیری میکند و از خوردن دست میکشد.
به گفته صفوی در صورت تکرار این روند بدن تنها با قند و چربی تغذیه شده و در مرور زمان دچار سوءهاضمه و فقر غذایی میشود.
وی به روزهداران توصیه کرد: از آنجایی که زولبیا و بامیه و غذاهای اینچنینی دارای قند و چربی زیاد هستند، موجب چاقی میشود.
منبع: وطن امروز