بسيج و سپاه عظيمترين نماد ايثار در انقلاب است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام علم الهدي، امام جمعه مشهد در جمع فرماندهان و مسئولان عقيدتي سياسي سپاه خراسان رضوي با اشاره به عمليات رواني دشمنان حضرت علي (ع) بعد از رحلت پيامبر اظهار داشت: دشمنان آن حضرت با دادن اين شعار كه ما رهبر ديكته شده نمي خواهيم و بايد سرنوشتمان در دست خودمان باشد مردم را تا جايي سوژه عمليات رواني خود كرده بودند كه هركس نام علي را بر زبان مي آورد انگ ضد مردم و غير دمكراتيك به او مي زدند.
وي افزود: امروز مي توانيم با تحليل حوادث اسلام و رويدادهايي كه در سيره اهل بيت رخ داده راهبرد سياسي زندگي خود را تعيين كنيم.
علم الهدي تصريح كرد: آنچه مسلم است اين است كه ما بعنوان يك قدرت نظامي تثبيت شده در دنيا مطرح هستيم، اما امروز دشمن به اين نتيجه رسيده كه با قدرت نظامي نمي تواند اين نظام را ساقط كند؛ به همين جهت با از دور خارج كردن سپاه قصد دارد سفره دين را از اين نظام جمع، و مردم را بي دين كند.
امام جمعه مشهد اظهار داشت: دشمنان ما به اين نتيجه رسيده اند كه سپاه و بسيج به قدرت حاكم وابستگي ندارد، بلكه به مباني نظام وابسته است.
وي اضافه كرد: امروز وابستگي مردم به اين نظام به خاطر مديريت كشور، توسعه اقتصادي و رفاه و امنيت نيست، بلكه به خاطر دين است و اگر دين را از آنها بگيرند آنگاه مي توانند اين نظام را ساقط كنند.
اين عضو مجلس خبرگان افزود: متاسفانه جريان هاي لائيكي در كشور ما هستند كه حركت خود را از حمله به بسيج و سپاه آغاز كرده اند و شما بدانيد كه اين جريان ها وابسته به آمريكا و مزدور دشمن هستند.
علم الهدي در پايان خطاب به نيروهاي سپاه و بسيج گفت: بدانيد تا زماني كه در مقابل عمليات رواني اين جناح هاي سياسي لائيك بر سر مباني نظام محكم ايستاده ايد دشمن به جايي نخواهد رسيد، اما اگر با ژست دمكراتيك تحت تاثير بازي آنها قرار گرفتيد و كنار ايستاديد همه چيز را از دست خواهيد داد./انتهاي پيام/