کد خبر:۲۵۹۵۲۹
رسولی در گفتوگو با «خبرگزاری دانشجو»:
پیشنهاد به عارف برای شهرداری تهران صحت ندارد
مشاور عارف در خصوص پیشنهاد اعضای شورای شهر به عارف برای کسب مقام شهرداری تهران گفت: این مسائل صحت ندارد؛ زیرا ایشان انگیزه و آمادگی پذیرش این مسئولیتها را ندارند.
حسن رسولی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره اعلام تشکیل حزب از سوی محمدرضا عارف گفت: هنوز نتیجه مشخصی از بحث های نظری که خروجی موفقی از آن اعلام شود، بدست نیامده و انشاالله ظرف یکی، دو ماه آینده نتیجه قطعی آن اعلام می شود.
عضو بنیاد امور ایرانیان در خصوص شایعات مطرح شده درباره پیشنهاد اعضای شورای شهر به عارف برای کسب مقام شهرداری تهران به وی اظهار داشت: با ایشان صحبت زیاد شده، اما این مسائل صحت ندارد؛ زیرا ایشان انگیزه و آمادگی پذیرش این مسئولیت ها را ندارند.
پیش از این رسانه ها از پیشنهاد اعضای شورای شهر به عارف برای کسب مقام ریاست شهرداری تهران خبر داده بودند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
نظرات شما
باباعارف به درد اين کارا نميخوره خيلي ادم سياسي هست به دردشهرداري نميخوره.
پاسخ