مردم به اشتباه تصور می کنند که خیار فاقد ارزش غذایی است در حالی که آب خیار به منزله خون گیاهی است.
به گزارش خبرنگار علمی«خبرگزاری دانشجو»، مردم تصور می کنند خیار که حاوی مقدار فراوانی آب است فاقد ارزش غذایی بوده و مغذی هم نیست در حالی که این عقیده اعتبار ندارد و حتی آب خیار به منزله خون گیاهی است.
این میوه دارای مقادیر زیادی ویتامین ث با کاربردهای درمانی و معالجاتی است بدین ترتیب که با خوردن آن مواد اورات و بلورهای اسید اوریک بدن را از حیث وجود این سموم پاک می کند؛ به همین دلیل در درمان مبتلایان به روماتیسم و نقرس نقش مهم و موثری ایفا می کند.
بهبود بخشی مخاط های سست و عفونی و درمان بیماری های شبه حصبه (پارا تیفوئید) و کلی باسیلوز (بیماری های ناشی از اثر کلی باسیل بر روی روده ها) از آن استفاده می شود.
اغلب مردم از خواص خیار در مورد جوان کنندگی و دفع چین و چروک با گذاشتن حلقه های بریده خیار بر روی چروک های صورت استفاده می کنند.