آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۴۲۴۸
با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد؛

دومین همایش ملی «روز جهانی غذا» در مشهد برگزار می‌شود

دومین همایش روز جهانی غذا با هدف افزایش آگاهی عمومی از مشکلات گرسنگی، سوء تغذیه آشکار و نهان و نیز فرهنگ سازی در خصوص ترویج سیستم‌های غذایی و کشاورزی پایدار در مشهد برگزار می‌شود.
دومین همایش ملی «روز جهانی غذا» در مشهد برگزار می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، رسول کدخدایی گفت: لزوم تغییر سیستم‌های فعلی برای تولید غذای سالم، کافی و عاری از آلاینده های مضر برای سلامت جامعه و محیط زیست و همچنین پیشنهاد افزایش همکاری های فنی و اقتصادی میان کشورهای در حال توسعه برای تولید محصولات با کیفیت بالاتر از دیگر اهداف برگزاری این همایش یک روزه می باشد که به همت پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار می‌شود.


وی در مورد محورهای برگزاری این همایش بیان کرد: با توجه به شعار سال 2013 روز جهانی غذا یعنی «سیستم های غذایی پایدار برای تأمین غذای کافی و مغذی» و نیز محور فعالیت های تحقیقاتی پژوهشکده مبنی بر امنیت و سلامت مواد غذایی این همایش برای دومین سال متوالی به منظور آگاهی دادن دولتمردان و کارآفرینان و صاحبان صنایع به نقش و اهمیت مواد غذایی سالم و کافی برای رشد و تعالی جامعه اسلامی ایرانی برگزار می‌شود.


رئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در خصوص پیشینه برگزاری این همایش گفت: همایش «روز جهانی غذ»ا رویدادی در سطح ملی و فراملی است که همه ساله در اغلب کشورهای جهان به منظور توجه به اهمیت غذا، گرسنگی، فقر غذایی، لزوم تأمین غذای کافی و توزیع عادلانه غذا برای تمام جهانیان برگزار خواهد شد.


کدخدایی ادامه داد: پژوهشکده علوم و صنایع غذایی نیز بنا به رسالت خویش در سال گذشته این همایش را با همکاری نهادهای ذیربط داخلی و بین المللی بویژه یونسکو و فائو برگزار کرد.


وی به بیان دستاوردهای همایش در سال گذشته پرداخت و گفت: مهم ترین دستاوردهای همایش اول ایجاد دبیرخانه دائمی روز جهانی غذا در پژوهشکده و تدوین برنامه راهبردی، زمینه سازی برای اخذ کرسی غذا از یونسکو و نیز برنامه ریزی برای ایجاد مرکز تحقیقات غذای حلال در پژوهشکده، تعریف پروژه های کاربردی در راستای اهداف روز جهانی غذا و ارائه به شورای عتف و ملزم شدن پژوهشکده به برگزاری سالانه این همایش بوده است.


دبیر این همایش در ادامه  بیان کرد: امسال نیز دومین همایش روز جهانی غذا با گستره وسیعتری در سطح ملی و دعوت از نمایندگان سازمانهای بین المللی مرتبط بویژه فائو و یونسکو در پژوهشکده برگزار خواهد شد.


کدخدایی کلیه اساتید و فرهیختگان دانشگاه و دانشجویان، کارآفرینان و صاحبان صنایع غذایی و محصولات وابسته، نمایندگان سازمانهای بین المللی بویژه فائو و یونسکو، مدیران و مسئولان دولتی و بخش خصوصی در حوزه های مرتبط، نمایندگان مجلس و تصمیم گیران و تصمیم سازان تولید و صنعت مواد غذایی را مهم ترین مخاطبان این همایش اعلام کرد.


وی تاکید کرد: روز جهانی غذا 16 اکتبر مقارن با 24 مهر ماه است که امسال به دلیل همزمانی این روز با عید سعید قربان و روز عرفه این همایش در روز دوشنبه، 22 مهر ماه در جوار بارگاه ملکوتی حضرت ثامن الحجج (ع) و در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی برگزار می‌شود.


لازم به ذکر است، این همایش توسط پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به نمایندگی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کمیسیون ملی یونسکو (UNESCO)، سازمان خواربار و کشاورزی (FAO) و با حمایت قشر وسیعی از سازمان ها و نهادهای ملی  دولتی و بخش خصوصی برگزار می‌شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار