کد خبر:۲۶۸۱۵۰
قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل:

امروزه کنشگران در عرصه غذا قدرتمندان در عرصه علم و فناوری هستند/ امنیت غذایی یکی از چالش‌های اساسی دنیای امروز است

قائم مقام وزیر علوم در امور بین‌الملل گفت: امروز کنشگران در عرصه غذا قدرتمندان در زمینه علم و فناوری هستند؛ بنابراین در این راستا باید پارک‌های علم و فناوری و دانشگاه‌ها با هم همکاری کنند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، قربانی ظهر امروز در دومین همایش ملی «روز جهانی غذا» در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد بیان کرد: در جهان فعلی سیاست آنچه امنیت جوامع بشری را مورد تهدید قرار می دهد منازعات بین المللی نیست، بلکه در سیاست فعلی جهانی شاهد لایه های پنهانی هستیم که در یک نگاه فراخ نگر امنیت بشری را به چالش می کشاند.
 

وی ادامه داد: مقوله های اجتماعی، فرهنگی، دینی و بخصوص امنیت غذایی از جمله این لایه های پنهان هستند.
 

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل تأکید کرد: به نظر می رسد علت اصلی این لایه های پنهان در سیاست های بین المللی نهفته و به مدیریت کشاورزی از طرف کشورهای شمال و  بویژه کشورهای چند ملیتی غذا برمی گردد.
 

قربانی افزود: به دلیل وجود همین شرکت های چند ملیتی شاهد بیکاری و برشکستگی کشاورزان در کشورهای جنوب هستیم.
 

وی ادامه داد: در حالی که در کشورهای ثروتمند شمال از غذاهای لوکس برای حیوانات خانگی خود استفاده می کنند کشورهای فقیر جنوب با مشکل گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند.
 

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل یکی از بحث های امروز اندیشمندان را بحث فقر و گرسنگی در کشورهای جنوب دانست و خاطرنشان کرد: امروز کنش گرا در عرصه غذا قدرتمندان در زمینه علم و فناوری هستند.
 

قربانی با اشاره به اینکه باید در این راستا پارک های علم و فناوری و دانشگاه ها با یکدیگر همراه باشند، بیان کرد: یکی از گونه های اثرگذار علم و فناوری در زمینه تغذیه توسعه لایه های همکاری بین پژوهشگاه های علم و فناوری، دانشگاه ها و صنایع در این عرصه با محوریت همکاری های ملی و منطقه ای و بین المللی است.
 

وی افزود: توسعه اقتصادی با محوریت توسعه کشاورزی با بهره گیری از روش های علمی و مهندسی فرهنگی اجتماعی جامعه از موضوعات بسیار حائز اهمیت در این راستاست.
 

قائم مقام وزیر در امور بین الملل مهندسی ژنتیکی غذا را از دیگر گزینه های اثرگذار دانست و گفت: امید است پژوهشکده های دیگری در زمینه غذا در کشور ایجاد شود و با توجه به گستردگی موضوع امید است بین وزارتخانه های علوم، بهداشت و دانشگاه ها همکاری بیشتری در این زمینه صورت پذیرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار