کد خبر:۳۳۶۳۳۹

بررسی روش‌های شناسایی میکروارکانیزم‌ها در پژوهشکده صنایع غذایی

مدیر ارتباط با صنعت و جامعه پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از برگزاری سلسله کارگاه‌های تخصصی مرتبط با صنایع غذایی خبر داد و گفت: در این کارگاه در خصوص برچسب گذاری و روش‌های شناسایی میکروارگانیزم‌ها بحث و بررسی می‌شود.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر آرام بستان با اشاره به برگزاری کارگاه‌های تخصصی صنایع غذایی اظهار داشت: این کارگاه‌ها در حوزه‌های تخصصی صنعت غذا با هدف ارتقای سطح آگاهی دانشجویان، محققان، فعالان و صاحبان صنعت غذایی برگزار می‌شود.

مدیر ارتباط با صنعت و جامعه پژوهشکده صنایع غذایی ادامه داد: این کارگاه ها در 25 سرفصل در موضوعاتی چون کاربرد فناوری‌های نوین در صنایع غذایی، برچسب گذاری مواد غذایی، افزودنی‌های مواد غذایی، رئولوژی مواد غذایی، روش‌های شناسایی میکرو ارگانیسم‌های مواد غذایی و مواردی از این قبیل برگزار خواهد شد.

وی انتخاب این سرفصل‌ها را بر اساس نتایج نیاز سنجی دانست و خاطر نشان کرد: بسیاری از مشکلاتی که در صنایع غذایی به وجود می‌آید به دلیل فقدان تخصص در زمینه‌های مربوط و یا به روز نشدن دانش متخصصان این حوزه است.

بستان ادامه داد: این کارگاه‌ها با نگاه تخصصی که به مسائل حوزه غذا دارد می‌توانند به تکمیل دانش دست اندر کاران این صنعت کمک کنند.

وی تاکید کرد: همچنین در پایان کارگاه های برگزار شده گواهینامه معتبر به شرکت کنندگان در دوره ها اهدا می شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار