آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۱۴۰۱

بارش باران در سواحل دریای خزر / تهران خنک می‌شود

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی، از کاهش دمای هوا در کشور به ویژه تهران خبر داد.
بارش باران در سواحل دریای خزر / تهران خنک می‌شود

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، عبدالرضا امیدوار شهری با بیان اینکه از امروز در برخی نقاط سواحل دریای خزر به ویژه گیلان بارش پراکنده باران پیش بینی می‌شود‏، افزود: بارش‌ها تا دو روز آینده در گیلان و تا حدودی در مازندارن پیش بینی می‌شود از این رو فردا احتمال آب گرفتگی عمومی در استان گیلان رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه از روز پنج‌شنبه بتدریج بارش در سواحل غربی دریای خزر کم شده و بر شدت بارش در سواحل شرقی دریای خزر افزوده می‌شود، ادامه داد:‌ در این مدت دریای خزر مواج خواهد شد.

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی همچنین تصریح کرد: از فردا در شهرهای شمالی آذربایجان شرقی، ارتفاعات البرز و استان خراسان شمالی شاهد افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ خواهد داد همچنین در ارتفاعات جنوب شرق و دامنه‌های جنوبی زاگرس افزایش ابر و وزش باد پیش بینی می‌شود.

امیدوارشهری گفت: امروز و تا روز چهارشنبه در برخی نقاط استان‌های هرمزگان، کرمان و شرق فارس بارش پراکنده باران دور از انتظار نیست.

وی از کاهش دمای هوا در کشور خبر داد و گفت: از روز چهارشنبه دمای هوا 3 تا 4 درجه کاهش می‌یاد از این رو هوای تهران نیز در روزهای آخر خنک‌تر می‌شود.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار