انتخابات انتقال بخشي از قدرت شخصي است نه شخصيتي
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۳۱۵
کارشناس سياسي دانشگاه مينو دشت:

انتخابات انتقال بخشي از قدرت شخصي است نه شخصيتي

کارشناس سياسي دانشگاه مينودشت گفت: انتخابات انتقال بخشي از قدرت شخصي است نه شخصيتي و به همين دليل است که راي اشخاص مختلف در هر مقام با يک فرد عادي در يک سطح و رتبه قرار دارد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از گرگان، استاد رمضان علي مهشلي، کارشناس سياسي آزاد واحد مينودشت پنج شنبه 17 ارديبهشت ماه در نشست سياسي پيام نور گنبد در سخناني با اشاره به تاريخچه احزاب از دوره پهلوي تا به امروز گفت: در سال هاي 1284 تا 1304، حدود 16 حزب در ايران فعاليت داشت که اولين و مهمترين گرايش آن مارکسيستي بود و در دوره رضاخان نتوانست به فعاليت خود ادامه دهد.

وي مهمترين و اساس ترين رکن حکومت يک کشور را حاکميت آن دانست و افزود: قدرت سياسي دولت، حکومت است و از آن جا که حاکميت، قدرتي معنوي است، منشا حاکميت دولت بسته به نوع دولت ها متغير است.

مهشلي با اشاره به اهميت وجود احزاب در کشور يادآور شد: آخرين آمار، احزاب فعال کشور را 243 حزب اعلام کردند./اتمام پيام/

 

پربازدیدترین آخرین اخبار