كروبي تحت فشار اطرافيان من را عزل كرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۲۰۳
زارع فومني در نشست خبری - 1:

كروبي تحت فشار اطرافيان من را عزل كرد

رئیس ائتلاف اصلاح طلبان جوان گفت: كروبي تحت فشار اطرافيان بود تصميم بر عزل من از سمت مشاوري خود گرفت چرا كه بارها شاهد بودم كه اطرافيان كروبي براي عزل من به ايشان فشار آوردند.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»،‌ حجت الاسلام فومني در نشست خبري كه صبح امروز در خبرگزاري برنا برگزار شد، گفت: عزل من حكم يك سراب را دارد چرا كه هيچ مديريتي در اين مملكت 48 ساعته نيست، و من به 48 ساعت نكشيده حكم عزلم را گرفتم.

وي در ادامه خاطرنشان كرد: هنوز هم باورم نمي شود كه مهدي كروبي من را از مشاوري خود عزل كرده باشد و اين را يك وعده الهي مي دانم.

فومني در ادامه خاطرنشان كرد: من مثل بعضي ها نيستم كه قدرت را دوست داشته باشم و براي به قدرت رسيدن دست به هر كار بزنم، من از كروبي انتظار چنين كاري را نداشتم و آنهايي كه به من خيانت كردند بايد در آخرت جواب من را بدهند.

رئیس ائتلاف اصلاح طلبان جوان در ادامه گفت: من در اين چند سال براي انقلاب زحمت كشيده ام اما به تازگي دريافته ام كه در سياست هيچ كس به آدم رحم نمي كند چرا كه آبروي من را در همين سياست بردند.

وي در ادامه توضيح داد: كروبي تحت فشار اطرافيانش بود كه من را عزل كرد چرا كه با انتقاداتي كه در گذشته از اطرافيان كنوني مهدي كروبي داشتم آنها كروبي را وادار كردند تا من را از سمت مشاوري عزل كند.

فومني گفت: حكم من كمتر از 48 ساعت به طول انجاميد و قبل از منصوب شدن من به مشاوري كروبي شاهد فشارهايي از جانب اطرافيان مهدي كروبي بودم كه ايشان را تهديد مي كردند تا من را عزل كند.

رئیس ائتلاف اصلاح طلبان جوان در ادامه گفت: هنوز هم حكمي به دست من نرسيده اما در سايت سهام نيوز كه وابسته به حزب اعتماد ملي است،‌ مشاهده كردم كه دبير كل حزب اعتماد ملي من را از سمت مشاوري عزل كرده است.

عده اي اصلاح طلب نيستند و به تازگي سوار قطار اصلاح طلبان شده اند

وي در ادامه گفت:‌خيلي ها اصلاح طلب نيستندو تازه سوار قطار اصلاح طلبان شدند و كساني به مانند من را كه از گذشته اصلاح طلب بوديم و سوار بر قطار اصلاح طلبان بوديم از قطار پياده كردند و خود را بر قطار اصلاح طلبان سوار شدند.

فومني درادامه گفت: من در گذشته عضو حزب مشاركت بوده ام و سختي هاي زيادي به دليل اصلاح طلب بودنم كشيده ام اما استقامت كردم.

رئیس ائتلاف اصلاح طلبان جوان در ادامه توضيح داد: من هيچ كس را تخريب نمي كنم اما آدم هايي كه «دور قاب چين» هستند كروبي را وادار به خيلي كارها مي كنند.

وي در ادامه گفت: من در گذشته در جلسه خصوصي به عده اي از اطرافيان كروبي گفته بودم كه نبايد رئيس جمهور كه نماد يك كشور هست را مورد تهمت و توهين قرار دهيم، به دليل همين اظهار نظر من عده اي چهره من را براي كروبي مخدوش كردند./انتهاي پيام/

ادامه دارد...

پربازدیدترین آخرین اخبار