آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۳۹۴۶
ظریف در «فیس‌بوک»:

امکان دست‌یابی به توافق وجود داشت/ یکی از هیئت‌ها مشکل داشت

وزیر امور خارجه در خصوص مذاکرات ژنو گفت: امکان رسیدن به توافق با اکثر 1+5 وجود داشت‏، ولی به هرحال نیاز بود که همه همراه باشند ولی یکی از هیات‌ها قدری مشکل داشت.
امکان دست‌یابی به توافق وجود داشت/ یکی از هیئت‌ها مشکل داشت

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»‏، متن نوشتار جدید ظریف در صفحه فیس بوک در ادامه می‌آید:

 

ساعت 7 و نیم صبح یکشنبه به وقت ژنو و 10 صبح به وقت ایران عزیز است. قرار است کم‌کم برای بازگشت به تهران به فرودگاه برویم؛ لذا ممکن است نتوانم این گزارش را در ژنو تمام کنم.

 

در سه روز گذشته مذاکرات حساس و فشرده‌ای در ژنو داشتیم. به ویژه از بعدازظهر جمعه که وزرای خارجه 1+5 یکی پس از دیگری به ژنو سرازیر شدند. علت آمدن وزرا، جدی شدن مذاکرات و تفاوت دیدگاه‌ها در داخل گروه 1+5 بود، به ویژه در میان اعضای غربی 1+5. برای همین هم آقای لاورف، وزیر امور خارجه روسیه و قائم مقام وزیر امور خارجه چین خیلی دیرتر بعدازظهر شنبه وارد شدند. بیشتر مذاکرات هم در داخل اعضای غربی 1+5 بود. البته ما هم چند دور مذاکره طولانی با وزرای مختلف داشتیم و نهایتا هم یک جلسه دو ساعته تا حدود ساعت 12 و نیم بعد از نیمه شب شنبه با همه وزرا.

 

بحث‌ها طبیعتا جدی بود ولی فضای بحث بسیار محترمانه بود. امکان رسیدن به توافق با اکثر 1+5 وجود داشت ولی به هرحال نیاز بود که همه همراه باشند و از اظهارات علنی وزرا شنیده‌اید که یکی از هیات‌ها قدری مشکل داشت.

 

به هرحال، در جلسه قرار شد برای رفع چند مشکل باقیمانده جلسه در روز 29 آبان مجددا تشکیل شود تا هیات‌ها بتوانند مذاکرات را ادامه دهند.

 

بعد هم مصاحبه مطبوعاتی مشترک با خانم اشتون در فضایی مثبت و بعد هم جلسه طولانی من با خبرنگاران ایرانی همراه هیات تشکیل شد که تا ساعت 2 صبح ادامه داشت.

 

فعلا اگر اجازه بدهید همین جا خداحافظی کنم چون باید به فرودگاه بروم. ان‌شاءالله از تهران مجددا گزارش خواهم داد.»
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
علي ت
-
۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۹
خدا قوت دکتر.
2
1
ميثم
-
۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۴:۵۴
خدا رو شکر به توافق نرسيدن. توافقي که آمريکا بخواد ازش سود ببره ببينيد چي ميشه.
ان شاءالله هيچ موقع توافقي دست نده.
زمان دکتر جليلي 5 1 (بهتره بگيم7-1)يا به قول خودشون 3 3درمونده شده بودن و مذاکرات رو عملآ ترک کرده بودن. ما هم کار خودمون رو پيش برديم. بعضيا ميگفتن شما بلد نيستين حرف بزنيد. بهشون بگيد حالا شما که بلدين بفرماييد چه کردين؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار